Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αστέρας: Σήμερα για τη νίκη …κόντρα στην «αεράτη» Ξάνθη

Προπόνηση με ομίχλη
Ο Αστέρας υποδέχεται σήμερα (17.15) την Ξάνθη στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»  με στόχο τη νίκη –μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό- που θα τον ανεβάσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ και ταυτόχρονα θα ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2014 με τον ιδανικότερο τρόπο.
Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με την Ξάνθη ολοκληρώθηκαν, με τον Στάϊκο Βεργέτη και τους συνεργάτες του, να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τον σημερινό αγώνα και τα πλάνα που θα ακολουθήσουν, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να δείχνουν αποφασισμένοι, για το «τρίποντο» στην προσπάθεια τους να κλείσουν την χρονιά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το παιχνίδι στην Τρίπολη φέρνει αντιμέτωπες δύο από τις κορυφαίες ομάδες της επαρχίας, τον εκπρόσωπο της Πελοποννήσου στη Σούπερ Λιγκ Αστέρα που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί και σε εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρώπη,


απέναντι στην ακριτική ομάδα που συμπληρώνει φέτος 25 συνεχή παρουσίες στην κορυφαία εθνική κατηγορία.
Ταυτόχρονα, Αστέρας και Ξάνθη, διαθέτουν δύο από τις πιο παραγωγικές φετινές επιθέσεις του πρωταθλήματος, με ποδοσφαιριστές που στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν «πράγματα και θαύματα».
Στα τελευταία παιχνίδια και μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο EUROPA LEAGUE, ο Αστέρας έχει στραμμένη την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό σίγουρα τον κάνει πιο επικίνδυνο για κάθε αντίπαλο του, αφού διαθέτει το ρόστερ εκείνο που μπορεί να σταθεί πανάξια απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα.
Η Ξάνθη από την πλευρά της. προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες στην έδρα της, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (4-2) τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Παναθηναϊκό, αλλά και μία εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη, που την έχουν ανεβάσει στο βαθμολογικό πίνακα και αποδεικνύει πώς διανύει την καλύτερη περίοδο φόρμας της από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ο κόσμος από την πλευρά του θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θέλει να επιβραβεύσει με την παρουσία του στο γήπεδο τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για τις πολλές και μεγάλες συγκινήσεις που του πρόσφερε κατά την διάρκεια του 2014, αλλά και παράλληλα να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο για να φτάσει στη νίκη επί της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: