Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Εύη Τατούλη: «Τα πολιτικά κόμματα πρέπει να αλλάξουν φυσιογνωμία»

Εύη Τατούλη
Η υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Αρκαδία, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, την προσδοκία της αλλαγής σε μεγάλο μέρος ψηφοφόρων και… την ανησυχία στο επιτελείο του Αντρέα Λυκουρέντζου.

Η Εύη Τατούλη, το νέο πρόσωπο των προσεχών εκλογών, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει χρήση της πολιτικής προϊστορίας του πατέρας της Πέτρου Τατούλη, ο οποίος εκλεγόταν πάντοτε πρώτος (και με διαφορά) βουλευτής Αρκαδίας. Έχει όμως εκφράσει απόψεις που δείχνουν να δικαιώνουν την προσδοκία της αλλαγής, που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των πολιτών.
Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτησή της σε ερώτημα δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Action24 όπου υπογράμμισε ότι τα πολιτικά κόμματα πρέπει να αλλάξουν φυσιογνωμία.

«Αυτήν τη στιγμή η απαξίωση των πολιτικών κομμάτων έχει να κάνει με το ότι έχουν κλείσει οι δίαυλοι επικοινωνίας τους με τους πολίτες. Άλλωστε τι είναι ο πολιτικός;  Ένας πολίτης που έχει αναλάβει την ευθύνη να εκπροσωπήσει τους πολίτες», είπε. 

Η μόλις 33 ετών υποψηφία βουλευτής, (μητέρα 3 παιδιών και με βαριές σπουδές σε θέματα επικοινωνίας), δεν δίστασε να κολυμπήσει και στα βαθειά, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη διαπραγματευτική θέση της χώρας. «Υπάρχουν ζητήματα που θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε διαφορετικά. Η κατεύθυνση της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια δεν πρέπει να μπει σε καμία διαπραγμάτευση. Για τους ευρωπαίους ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία αντιευρωπαϊκή δύναμη», είπε και σχολιάζοντας την παρέμβαση των Ευρωπαίων αξιωματούχων στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις, η Εύη Τατούλη, ξεκαθάρισε ότι τέτοιες έξωθεν παρεμβάσεις δεν ευνοούν την κοινωνική συνοχή και τόνισε «Δεν υπάρχει καλή και κακή Ευρώπη. Δεν πρέπει να δαιμονοποιείται η Ευρώπη. Υπάρχουν καλές και κακές πολιτικές και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που τις υπηρετούν κάθε φορά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίει ο Τατούλης που βάζει τη κόρη του. Φταίω εγώ που θα τη ψηφίσω επειδή έχει όμορφα μάτια

Ανώνυμος είπε...

Είσαι νέος άνθρωπος και διαβάζω ότι έχεις καλές ιδέες. Αλλά βρε παιδί μου νε τη μνημονιακή ΝΔ βρήκες να πας!