Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Αστέρας 1-1



Αστέρας και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με κεφαλιά του Ντορίν Γκόιαν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόλε, ενώ ο Ηρακλής ισοφάρισε στο 79ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κυριακίδη.
Ο Ηρακλής απείλησε πρώτος την εστία του Αστέρα, αλλά το δυνατό σουτ του Αγγελούδη στο 8ο λεπτό μπλόκαρε εύκολα ο Θεοδωρόπουλος. Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και ήταν αυτός που δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αλλά τα σουτ του Μούκαμ απέκρουσε δύσκολα ο Χουάντερσον στο 24’ και στο 45’ ενώ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Αστέρα στο 44′  όταν το πλασέ του Μπαράλες έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το δυνατό σουτ του Κουρμπέλη στο 47’ να αποκρούει δύσκολα ο Χουάντερσον, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Γκόιαν. Ο Ηρακλής ισοφάρισε ουσιαστικά στην πρώτη του καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο με το κοντινό πλασέ του Κυριακίδη στο 79ο λεπτό. Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη την Τρίτη 27 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 19.30



Διαιτητής: Μάνταλος
Ηρακλής: Χουάντερσον, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (75’ Μπουκουβάλας), Περόνε, Αγγελούδης (46’Τσιλιγκίρης),Πασσάς (46’ Ρομάνο).

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Μούκαμ (75’ Γιαννιώτας), Κουρμπέλης, Μπαράλες (90’ Πάρα), Ρόλε (83’ Τορμένα), Νίκο Φερνάντεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: