Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ποιο ντέρμπι; ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ

Απέναντι στον ΠΑΟΚ στο υποτιθέμενο μεγάλο ματς της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας Ο Αστέρας έκανε περίπατο και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.
Ο Αστέρας ήταν ο απόλυτος άρχοντας  στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αφού εκτός των τριών γκολ που σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο, έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει την νίκη του.Το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο είχε  καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα , με τον Αστέρα  να χάνει  ευκαιρίες με τους Μάσα (68’), Λούι (73’), χωρίς να κινδυνεύει στην άμυνα του.
Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Γιαννιώτα στο 9ο λεπτό όταν  εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία μπαλιά του Μάσα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).


Αμέσως μετά το γκολ ο  Άγγελος Αναστασιάδης άλλαξε το σύστημά της ομάδας του από 4-3-3 σε 4-4-2 με την ελπίδα να αλλάξει τη ροή του αγώνα .Με τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών έγινε το 2-0 όταν ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ, στον αμαρκάριστο Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος με προβολή από κοντά σκόραρε για την ομάδα του Αστέρα.Στο 45ο λεπτό έγινε το 3-0 όταν ο Γιαννιώτας έκλεψε την μπάλα, ξέφυγε από τον Ρουμάνο Ρατς, έκανε κούρσα 40 μέτρων και με άψογο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το  τρίτο γκολ της αναμέτρησης και   δεύτερο προσωπικό του τέρμα δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.


 Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ο Γιανννιώτας έκανε ότι  ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ  και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Αστέρα όταν αντικαταστάθηκε.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Αστέρας:
Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Μάσα, Μουνάφο (89’ Τιε Μπι), Μπαράλες, Ρόλε (65’ Κουρμπέλης), Γιαννιώτας (80’ Παντελιάδης).
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (59’ Παπαδόπουλος), Ρατ, Βίτορ, Τζαβέλας, Μαντούρο, Γκολάσα (40’ Μακ), Τζανδάρης (69’ Κίτσιος), Αθανασιάδης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: