Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΕΟΣ: «…δεκάδες συναγωνιστές μας βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι»

Γιώργος Γαλέος
Βουλευτής Αργολίδας -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ο Οικονομολόγος και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου της Ζυρίχης Γιώργος Γαλέος, που εκλέχθηκε Βουλευτής Αργολίδας με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, στις πρώτες κιόλας δηλώσεις του έθεσε θέμα για τους «…δεκάδες συναγωνιστές μας που βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι».

Ευχαρίστησε όλους όσους αγωνίσθηκαν για να κερδίσει η «Χρυσή Αυγή», στην Αργολίδα, την μοναδική έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μίλησε για «δεσμά» και «εξουσιαστές» και τόνισε ότι «Συνεχίζουμε με το ίδιο θάρρος τον αγώνα».
Η πλήρης δήλωση του νεοεκλεγέντος βουλευτού αναφέρει:


«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές/τριες, τους φίλους και τους απλούς ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για τη στήριξη τους σε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη.
Απέναντι σε μια μεγάλη κομματική πόλωση, σε οικονομικά συμφέροντα και παλαιοκομματικές μεθόδους κατάφεραν να αναδείξουν τη Χρυσή Αυγή σε 3η πολιτική δύναμη του νομού.
H έδρα στην Αργολίδα αποτελεί μια ιστορικής σημασίας νίκη για το εθνικιστικό κίνημα, ειδικά από την στιγμή που δεκάδες συναγωνιστές μας βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι.

Συνεχίζουμε με το ίδιο θάρρος τον αγώνα, ενωμένοι, μέχρι να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τα δεσμά των εξουσιαστών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: