Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Αρνητική ΑΥΡΑ για το Ναύπλιο

Δεν αποδέχονται την άρνηση των Ναυπλιωτών (να τους εμπιστευτεί και να τους υπερψηφίσει) και πολιτεύονται προκλητικά θυμίζοντας εμμέσως πως ..."τώρα εμείς κυβερνάμε".  
Παραβλέπουν ότι τα ποσοστά τους έφτασαν μετά βίας το 6,32% (1.311 ψήφοι), έναντι 52,13% (10.812 ψήφοι) που ανέδειξαν τον Δημήτρη Κωστούρο ως υπερκομματικό και ανεξάρτητο Δήμαρχο, από την πρώτη Κυριακή.

Ενοχλούνται γιατί ο Δήμαρχος παραμένει μπροστάρης σε κάθε δίκαιο κοινωνικό ή εργατικό αίτημα και ότι ο κόσμος του μόχθου προσβλέπει προς αυτή τη Δημοτική Αρχή για να απαλυνθούν οι επιπτώσεις της κρίσης.
Τους πείραξε γιατί ο Δήμαρχος εισηγήθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε την στήριξη των κατεστραμμένων δανειοληπτών και εμπόρων.
Κομματικοί, αυτοί, και με τη βούλα,


αποκαλούν τον ανεξάρτητο ως …"προσκυνητή της κομματοκρατίας" και ενοχλούνται όταν ο Δημήτρης Κωστούρος -δικαίως- τους το ανταποδίδει, ονομάζοντάς τους "ιεροεξεταστές" που ζητούν πιστοποιητικά φρονημάτων και δηλώσεις μετανοίας.

Είναι, όπως σωστά τους αποκάλεσαν (κάνοντας λογοπαίγνιο με τον τίτλο τους) "μια αρνητική ΑΥΡΑ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: