Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Έβρεξε γκολ στην Τρίπολη


Ανώτεροι και πιο ποιοτική η ομάδα της Αρκαδίας, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε από αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά προ του Λόρια και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τρίπολης.
Στο 41' έπειτα από κλέψιμο και γύρισμα του Γιαννιώτα,


ο Μπαράλες σκόραρε πάλι, με διπλή προσπάθεια γράφοντας το 2-0. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου 45΄ ο Μάσα με κεφαλιά από σέντρα του Λούι, έγραψε το 3-0. Με ωραία κίνηση στην περιοχή και αριστερό σουτ πάλι ο Μάσα σκοράρει για το 4-0 στο 66΄ και ο Μπαράλες  στο 79΄ με απίθανο εναέριο σουτ έκανε πέντε τα τέρματα των Αρκάδων και χατ τρικ. Οι Κρητικοί, μείωσαν με τον Λαμπρόπουλο στο 88', μετα απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζησόπουλου που κέρδισε ο Κουτσιανικούλης. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάρα με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των Κρητικών πέτυχε το έκτο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Γήπεδο: ''Θ. Κολοκοτρώνης''
Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)
Βοηθοί: Ζυγούρης (Αιτ/νίας), Κάλφογλου (Θεσπρωτίας)
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο (69' Τιέ Μπι), Ιγκλέσιας, Ρόλε (76' Φερνάντες), Μάσα (69' Πάρα), Γιαννιώτας, Μπαράλες
ΟΦΗ: Λόρια, Ροβίθης (77' Μανιδάκης), Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ, Λαμπρόπουλος, Μαραθιανός (56' Περογαμβράκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια: