Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΓΟΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για την ανάπλαση του κέντρου. Που απαγορεύεται η κυκλοφορία και που η στάθμευση

Την επόμενη ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, Τρίτη 24/2/2015, θα γίνει η έναρξη των εργασιών του έργου «Αστική Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους».

Ξεκινάει ένα έργο πνοής που θα αλλάξει μια για πάντα την εικόνα του Άργους, και που αναμένεται να δώσει πνοή στην οικονομική ζωή της πόλης.
Το έργο θα μπορούσε να ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα αλλά πρυτάνευσε η σκέψη να μην διαταραχτεί η εμπορική κίνηση και η επισκεψημότητα του κέντρου, λόγω των έργων, κατά την διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.


Ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι "...για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην οδό Δαναού, από την συμβολή με την οδό Καποδιστρίου, μέχρι την συμβολή με την οδό Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Νικηταρά, από την πλατεία έως την Εθνική τράπεζα.

Η απαγόρευση θα ισχύει και για τα διερχόμενα οχήματα στην οδό Καλλέργη, από την συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου, μέχρι την οδό Εμμ. Ρούσσου (παιδική χαρά Μπόνη). 
Τα αυτοκίνητα που έχουν σταθμεύσει στις συγκεκριμένες οδούς παρακαλούνται να απομακρυνθούν, ώστε η έναρξη των έργων να γίνει χωρίς εμπόδια. Για τα καταστήματα  που διαθέτουν τραπεζοκαθίσματα στη νότια πλευρά της πλατείας του Αγίου Πέτρου, παρακαλούνται θερμά  να τα απομακρύνουν οι ιδιοκτήτες τους και η δημοτική αρχή ήδη επεξεργάζεται ρύθμιση για τα δημοτικά τέλη των συγκεκριμένων καταστημάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: