Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Δ. Σφυρής και Γ. Γκιώνης συμμετείχαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε.

Γιώργος Γκιώνης
Δημήτρης Σφυρής
Ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής και ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας κ. Γεώργιος Γκιώνης, συμμετείχαν στην 1η συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, στην Αθήνα. Το θέμα της συζήτησης  αφορούσε στην κατάρτιση του σχεδίου δράσης της  Επιτροπής, για την δημοτική περίοδο 2015 – 2019.


Στην 20μελή Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε., στην οποία προεδρεύει ο δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, συμμετέχει ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, μετά τις διαδικασίες για την ανάδειξη και τον ορισμό των νέων μελών που έγιναν στις 14 Ιανουαρίου 2015. Στην 20μελή Επιτροπή, η περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπείται με δύο Δημάρχους, τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και τον Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας κ. Γεώργιο Γκιώνη.
Κοινή διαπίστωση της συζήτησης, ήταν η καθοριστική συμβολή της Α΄ βαθμίδας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Τονίσθηκε η ανάγκη ανάληψης από τους Δήμους, του σημαντικού έργου  της τουριστικής προβολής του κάθε τόπου καθώς και ότι η παρουσία της Επιτροπής θα συνδράμει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  στην προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Με βάση τις παραπάνω διαπιστώσεις καταρτίστηκαν οι κεντρικοί άξονες του σχεδίου δράσης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης για την δημοτική περίοδο 2015 – 2019, το οποίο στην συνέχεια θα έρθει προς ψήφιση…


Δεν υπάρχουν σχόλια: