Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Διομήδης Άργους: Πρωτοπόρος, αήττητος και φιλάνθρωπος ενάντια στην Αναγέννηση Βύρωνα


Mε στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του στα 21 παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, ο πρωτοπόρος Διομήδης (35 βαθμοί) υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Αναγέννηση Βύρωνα σήμερα Σάββατο στις 19.30. Οι Λύκοι μετά την άνετη επικράτησή τους επί του Δικέα, θέλουν οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ο αρχηγός Γιώργος Μαστορογιάννης, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο και να αποτελέσει για ακόμη μια φορά καυτή και δύσκολη έδρα για τους φιλοξενούμενους.
Το αυριανό παιχνίδι είναι το προτελευταίο εντός έδρας για τους Λύκους (για την κανονική περίοδο), καθώς στους εναπομείναντες αγώνες (με Ποσειδώνα Λουτρακίου, ΑΕΚ και Φίλιππο Βέροιας) μόνο η ΑΕΚ έρχεται στη Νέα Κίο.


Η ομάδα του Βύρωνα που βρίσκεται στην 5η θέση με 18 πόντους, έχει κάνει εντυπωσιακό come back στα τελευταία πέντε ματς όπου έχει μαζέψει 8 πόντους με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Χ.Α.Ν.Θ. (26-23) και έχει στις τάξεις της τον διεθνή Μαυροβούνιο Μάρκο Λάσιτσα, ο οποίος αποτέλεσε την μεταγραφική "βόμβα" της Αναγέννησης τον Ιανουάριο και M.V.P. της προηγούμενης αγωνιστικής.


Το ανθρώπινο πρόσωπο της δείχνει η Διοίκηση του Διομήδη και αποφάσισε ότι θα διαθέσει εξ' ολοκλήρου τα έσοδα  από τον αυριανό αγώνα (Διομήδης - Αναγέννηση Βύρωνα), προκειμένου να βοηθήσει μια οικογένεια με τρία παιδιά και δυσμενή οικονομική κατάσταση που έχασε το σπίτι της από πυρκαγιά λίγο έξω από το Ναύπλιο. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά, αλλά όποιος  φίλος του Διομήδη θέλει, μπορεί να συνεισφέρει προαιρετικά το κατά δύναμιν στην είσοδο του Κλειστού της Νέας Κίου, πριν τον αγώνα. Για τους φίλους της ομάδας που δεν θα βρεθούν αύριο στο γήπεδο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι  βοήθειας προς τη συγκεκριμένη οικογένεια: Αριθμός λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας 427/628384-58 ΙΒΑΝ 620 110 427 00000 4276 2838 458 ή εναλλακτικά προσφέρουμε την όποια οικονομική βοήθεια στο Σύλλογο ΓΟΝΕΩΝ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.
 

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μερτινιάν και Τσάμος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: