Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο Τατούλης δείχνει την Πελοπόννησο σε 270 Γάλλους, Άραβες και Γερμανούς, Δημοσιογράφους και Τουριστικούς Πράκτορες

Η παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, και του κλιμακίου που τον συνόδευε, στην μεγάλη τουριστική έκθεση ΙΤΒ αποδεικνύεται ότι δεν έγινε για ταξίδι αναψυχής.
Πέραν των επαγγελματικών επαφών που έγιναν μεταξύ των 30 επιχειρηματιών που είχαν φιλοξενηθεί στον χώρο της Περιφέρειας, και των 5.000 επισκεπτών (επαγγελματιών με τουριστικό αντικείμενο), η περιφέρεια στόχευσε και πέτυχε δράσεις προβολής των τουριστικών δυνατοτήτων της Πελοποννήσου στην Γαλλική, Γερμανική και Αραβική αγορά.
Συμφώνησε, ένα Ταξίδι εξοικείωσης 150 Γάλλων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων τον Μάιο, σε συνδυασμό με την πρώτη απευθείας πτήση “Παρίσι-Καλαμάτας”.


Με στόχο την διεύρυνση στις Αραβικές αγορές, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ανήγγειλαν μια σειρά δράσεων με στόχο την προβολή της Πελοποννήσου, στη Βηρυτό, με πρώτη τη διενέργεια εκδήλωσης παρουσίασης σε 100 προσκεκλημένους δημοσιογράφους και tour operator της περιοχής.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η σύναψη επαγγελματικών επαφών και η διενέργεια ταξιδίου εξοικείωσης στην Πελοπόννησο, τον Σεπτέμβριο, με την συμμετοχή 20 Γερμανών tour οperator για τη διενέργεια b2b συναντήσεων με επιχειρηματίες τουρισμού της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: