Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο Πανελληνιονίκης Μιχάλης Παρμάκης στον Ημιμαραθώνιο του Ναυπλίου

Μιχάλης Παρμάκης
Πρωταθλητής Ελλάδος στον Μαραθώνιο (2010 και 2012) και στον Ημιμαραθώνιο το 2014, με ατομικό ρεκόρ στον Μαραθώνιο με 2:18:38 και στον Ημιμαραθώνιο 1:05:41 ο Μιχάλης Παρμάκης είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα των πρωταθλητών που θα αγωνιστούν στον Ημιμαραθώνιο του Ναυπλίου στις 15 Μαρτίου. Η Ο.Ε έχοντας ξεπεράσει τους στόχους της, με την συμμετοχή δρομέων από όλη την Ελλάδα, θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους δρομείς για την ανταπόκριση τους στην  διοργάνωση και ανακοινώνει την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών On line εγγραφών για την Παρασκευή 6/03/15 το βράδυ για τους παράλληλοι αγώνες 5 Χλμ. και 2,5 Χλμ Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Ναυπλίου.




Οι εγγραφές θα συνεχιστούν για τους αγώνες δρόμου των 2,5χλμ. και της Ποδηλατοδρομίας  την Δευτέρα 9/03/15 και την Τρίτη 10/03/15 με την αποστολή της έντυπης αίτησης Συμμετοχής με Fax απο το site, ή αυτοπροσώπως με την προσέλευση των ενδιαφερομένων στο γραφείο του Μαραθωνίου - ΔΟΠΠΑΤ.
 

Για όλες τις κατηγορίες αγώνων και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αριθμών συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης, την Παρασκευή 13/03/15 και το Σάββατο 14/03/15 το οποίο θα λειτουργήσει σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία:

Τόπος λειτουργίας: Ναύπλιο – Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο (δίπλα στο Κολυμβητήριο) 


Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 13.03.15 και Σάββατο 14.03.15 από τις 09:00 – 20:00


Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης, καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής - Bib Numbers - και του λοιπού υλικού, θα μπορεί να πραγματοποιείται, από την Γραμματεία της Διοργάνωσης και το πρωί της ημέρας του Αγώνα, Κυριακή (15/03/15), για όσους συμμετέχοντες πρόκειται να μετακινηθούν αυθημερόν, μία ώρα πριν την διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Η Γραμματεία θα λειτουργήσει στην πλατεία τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: