Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΔΗ -ΜΠΟΥΡΙΕΛ: Όποιος τολμάει….. «τρώει ξύλο»!!!!!

Αγγελική Ρόδη -Μπουριέλ*
Συνιστώ σε όσους έχουν διαδίκτυο να ανοίξουν το φάκελο greeknation.blogspot.gr

Το άρθρο που θα βρείτε αφορά την αντίδραση των «φίλων» μας Γερμανών, στο θέμα των μεταναστών και τη δήλωση του Έλληνα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ο Υπουργός δήλωσε ότι για να λυθεί το θέμα των μεταναστών η Ελλάδα σκέπτεται να προβεί ακόμη και σε μονομερή κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν. 
Κατά τη Σένγκεν, οι λαθρομετανάστες είτε μένουν στη χώρα εισόδου είτε επιστρέφονται στη χώρα προέλευσης. Το τελευταίο δεν θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα αφού οι περισσότεροι εισέρχονται από την Τουρκία (που ίσως την έβαλαν οι φίλοι μας οι δυτικοί να μας τους στέλνει!!!).
Η Συνθήκη υπεγράφει επί ΠΑΣΟΚ χωρίς καμία αντίδραση τότε η μετέπειτα από τη Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή υπεγράφει από τη «Δημοκρατική Παράταξη» και την σιωπηρή αποδοχή της από το άλλο κόμμα του «δημοκρατικού τόξου»!!!!


Οι κύριοι αυτοί, χωρίς ποτέ να ενημερώσουν για τις συνέπειες τέτοιων συμβάσεων τους πολίτες που τους ψήφιζαν (τόσο δημοκράτες είναι!!!)  αποδέχτηκαν την καταστροφή της κοινωνικής, πολιτισμικής και πολιτικής συνοχής της χώρας με μια συνθήκη που ουσιαστικά προστατεύει άλλους λαούς της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και τους Γερμανούς. Να γιατί, λοιπόν, ξεσηκώθηκαν εναντίων του Υπουργού μας οι φίλοι μας οι Γερμανοί στο άκουσμα της μονομερούς κατάργησης της Σένγκεν!!!
Κατάργηση σημαίνει ελεύθερη μετακίνηση όσων έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όποια χώρα επιθυμούν, χωρίς να υποχρεώνεται η Ελλάδα να στους δεχτεί πίσω αν δεν τους θέλει! Δηλαδή μπορεί να κάνει ότι κάνει τώρα η Τουρκία με εμάς! Άρα, επειδή λαοί Ευρωπαϊκοί όπως οι Γερμανοί χωρίς σύνορα εξωτερικά δεν θέλουν να ενσωματώσουν λαθρομετανάστες που είναι κυρίως μουσουλμάνοι, βολεύτηκαν με τη Σένγκεν και ξεσηκώθηκαν με την ιδέα της κατάργησής της!   Δηλαδή θυμούνται ότι ανήκουμε στην Ευρώπη όταν τους βολεύει και μας απειλούν όταν τους ξεβολεύει! Έτσι, με τις απειλές προσπαθούν να εφαρμόσουν συνθήκες για τις οποίες ποτέ δεν ρωτηθήκαμε, όπως είναι και η Σένγκεν που ουσιαστικά κάνει την Ελλάδα τη «χωματερή» ψυχών της Ευρώπης!!
Το περιμένατε, αλήθεια, εσείς οι αναγνώστες της "Ενημέρωσης Πελοποννήσου" ότι ένας αριστερός Υπουργός απειλεί να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουν όσοι αποκαλούσαν τα κόμματά τους πατριωτικά, αλλά όντας κυβερνήτες παρέδιδαν την Ελλάδα  στο στόμα του λύκου που λέγεται Παγκοσμιοποίηση; Νομίζω η απάντηση είναι όχι, αφού αυτοί σας έλεγαν ότι είναι πατριώτες, αλλά σιωπούσαν στη φρίκη της οικονομικής μας καταστροφής προς όφελος των νέο φιλελεύθερων πολιτικών, που προστατεύουν τα φιλαράκια τους Ραχόη, Μέρκελ, Κάμερον και άλλους παρομοίους τους. Τα φιλαράκια τους αυτά δουλεύουν για μια θέση των χωρών τους στη Νέα Τάξη πραγμάτων που απαιτεί την κατάλυση  χωρών με ομοιογενή πολιτισμική κουλτούρα ως είναι η Ελλάδα. Στη Νέα Τάξη θέση έχει το χρήμα, το οποίο στη χώρα μας το ιδιωτικοποιούν δια της βίας με τα δάνεια και τους εξοπλισμούς των ΠΑΣοκο-Νεοδημοκρατών, αποδεκτών πλούτου και ισχύος μέσα από εταιρείες διαφθορείς. 
Επειδή μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το ευρώ τους γιατί έχουμε σχεδόν όλοι περιουσίες και λαμπρό πολιτισμό (αρκεί να δεχτούμε την δυστυχία ενός – δύο ετών) φρόντισαν να μας αλλοιώσουν μέσα από το φόρτωμα της χώρας μας μέσω Σένγκεν με μετανάστες. Ανθρώπους, που ενώ δεν θέλουν να μείνουν εδώ, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να φύγουν λόγω Σενγκεν!!!
Αρχίζετε να καταλαβαίνετε γιατί οι Ευρωπαίοι μας πήραν την εθνική μας κυριαρχία υποστηρίζοντας ΠΑΣΟΚο-Νεοδημοκράτες, που είχαν προηγούμενα διαφθείρει με τις εταιρείες τους; Αν δεν το καταλάβατε αρχίστε να διαβάζετε το διαδίκτυο, όπου η αλήθεια δεν κρύβετε, αρκεί να γνωρίζετε που και πως θα την βρείτε!!
Αγγελική Ρόδη – Μπουριέλ
Κτηνίατρος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
MSc Επιδημιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ΗΒ
MSc Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο «Τροία» των ΗΠΑ και

Διδακτορικό Βακτηριολογίας από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ΗΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: