Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Διομήδης Άργους: Νισάφι πια… Ασχοληθείτε επιτέλους με την ομάδα σας και αφήστε μας ήσυχους


Ανακοίνωση για τα «κιτρινόμαυρα κατάπτυστα» δημοσιεύματα οπαδικών ιστοσελίδων εξέδωσε ο Διομήδης Άργους. Όλα ξεκίνησαν με ένα time-out που πήρε ο προπονητής της ομάδας  Δημήτρης Δημητρούλιας, δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στη Νέα Κίο και ενώ η διαφορά γκολ μεταξύ Διομήδη Άργους – ΑΕΚ είχε εκτοξευτεί στους 15 πόντους.
Από την πλευρά της Ένωσης, η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά μέσω του προπονητή της, Γιάννη Αρβανίτη όπως αναφέρει σε άρθρο της «οπαδική ιστοσελίδα» της Ένωσης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο «Ο προκλητικός Δημητρούλιας».
Η Διοίκηση των Λύκων αναφέρει ότι το δημοσίευμα είναι σαφώς υποκινούμενο από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και θίγει την υπόληψη και την αξιοπρέπεια ενός μεγάλου ανθρώπου και προπονητή και για τον λόγο αυτό αναγκάζεται για πρώτη φορά να κάνει δημόσια τοποθέτηση και να απαντήσει.


Η Διοίκηση έχει δώσει σαφή εντολή στον προπονητή της ομάδας να παίρνει και τα τρία time-outs (καθώς δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε αντίπαλο για κάτι τέτοιο) για διαφημιστικούς λόγους από την στιγμή που ξεκίνησε την τηλεοπτική συνεργασία με τον DRTV για ζωντανή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων και είναι απαράβατος κανόνας, ασχέτου αποτελέσματος.

Κλείνοντας την ανακοίνωση της, η ομάδα του Άργους αναφέρει: Είναι λυπηρό και πλέον κουραστικό να στοχοποιούμαστε και να δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις για κάθε είδους ζήτημα. Νισάφι πια… Ασχοληθείτε επιτέλους με την ομάδα σας και αφήστε μας ήσυχους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: