Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο με συμμετοχή διακεκριμένων καρδιολόγων από 13 νοσοκομεία

Με συμμετοχή δεκάδων διακεκριμένων καρδιολόγων, από 13 νοσοκομεία, ο Περιφερειακός Τομέας Πελοποννήσου και νοτ. Ιονίων νήσων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διοργανώνει στο Ναύπλιον (Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ), στις 24 και 25 Απριλίου, το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2015.
Στα πλαίσια του Συνεδρίου της, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, θα οργανωθούν την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 Ενημερωτικές Ομιλίες και Δράσεις Πρόληψης Υγείας για Πολίτες, Φορείς και Συλλόγους της πόλης.
Συγκεκριμένα:
• Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, ώρες 13:00-15.00μ.μ. Εκπαίδευση πολιτών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.


• Παρασκευή 24 Απριλίου, ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ώρες 18:30-20:00μ.μ. Ενημερωτικές Ομιλίες για το κοινό σχετικά με την πρόληψη από τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
• Διάλεξη του Προέδρου της ΕΚΕ κ. Στέφανου Φούσα με θέμα: «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ Έμφραγμα του Μυοκαρδίου»
Μετά το πέρας των ομιλιών οι ακροατές θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις στους ομιλητές.

Το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2015 της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.
Συμμετέχουν τα καρδιολογικά τμήματα των νοσοκομείων Ναυπλίου, Άργους, Τρίπολης, Πατρών, Κορίνθου, Καλαμάτας, Σπάρτης, Μολάων, Πύργου, Καλαβρύτων, Κυπαρισσίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.


Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, είναι μια από τις αρχαιότερες και πολυπληθέστερες Ιατρικές Εταιρείες της χώρας.  Τα θέματα πρόληψης υγείας και η μείωση της θνητότητας από τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν κύριο στόχο της. Το ίδιο και η εκπαίδευση και η συνεχής επιμόρφωση  των Καρδιολόγων, καθώς και Ιατρών άλλων Ειδικοτήτων, που είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: