Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ο Παναγιώτης Γκόφας, τερμάτισε 3ος στον 10Ο Αργειακό δρόμο (5klm). Άλλοι 7 τερμάτισαν στον Ημιμαραθώνιο των 21Klm

Με δώδεκα συνολικά δρομείς, η Ερμιονίδα έκανε εμφανή την παρουσία της, κατά την διάρκεια του 10ου Αργειακού δρόμου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον μεγαλύτερο δήμο της Αργολίδας….
Σημαντική επιτυχία για την ομάδα των «summit runners» Ερμιονίδας, ήταν  η κατάκτηση της 3ης θέσης, στον αγώνα των 5 χλμ. Από τον αθλητή Παναγιώτη Γκόφα.
Στην ίδια διαδρομή  έλαβαν μέρος και τερμάτισαν για την ομάδα της Ερμιονίδας οι : Ντίνος Κοτρώτσιος, Χρήστος Βέργος, Κέλλυ Αλεξάκη και Γεώργιος Φασιλής.


Στον ημιμαραθώνιο (21 χλμ.) έλαβαν μέρος και τερμάτισαν για την ομάδα των summit runners οι: Κοσμάς Πίλουρης, Γεώργιος Γεωργόπουλος, Μιχαήλ Σίδερης, Παναγιώτης Κίκινας, Αναστάσιος Γκιρτάκης, Ιωάννης Ευστρατίου και Ηλίας Οικονόμου.
Στο σχετικό ανακοινωθέν, που οι δρομείς της Ερμιονίδας εξέδωσαν, μεταξύ άλλων συγχαίρουν το Δήμο Άργους Μυκηνών, το αδερφό σωματείο των Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, για την άψογη διοργάνωση του αγώνα ενώ ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: