Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Με θέμα το Μεταναστευτικό η πρώτη Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης που θα γίνει στην Αθήνα το καλοκαίρι

Στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Συνδιάσκεψης, που ανακοίνωσε στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς, ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις και Προσυνδιασκέψεις.
Η διοργάνωσή τους, σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του κόμματος, στοχεύει στην υλοποίηση ενός οδοιπορικού προς το λαό. Θα είναι ένα εγχείρημα που θα αποβλέπει μέσα από ένα άνοιγμα προς την κοινωνία, στην σφυρηλάτηση της ενότητας και στην διεύρυνση των δυνάμεων της Παράταξης. Κάθε Συνδιάσκεψη θα έχει συγκεκριμένο θεματικό χαρακτήρα.

Οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή των βουλευτών του Νομού και κομματικών στελεχών, με επικεφαλής συντονιστές ή τομεάρχες. -Η πρώτη από τις Προσυνδιασκέψεις θα καλύπτει τη Δυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στην Πάτρα. Θα προηγηθούν, από τις 20 έως 24 Απριλίου, οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις. Θέμα της Συνδιάσκεψης θα είναι το μεταναστευτικό.
Στην Πελοπόννησο, οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις θα γίνουν από τις 11 έως τις 15 Μαΐου. Η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 16 ή 17 Μαΐου, με θέμα που δεν έχει καθορισθεί ακόμη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: