Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ο 3ος γύρος: Ο γύρος Τσίπρα!

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Τα πάντα στην ζωή των ανθρώπων, των κοινωνιών και των Εθνών είναι μετρήσιμα και συγκρίσιμα. Αρκεί να μπορείς να ορίσεις τους δείκτες. Και τους δείκτες τους ορίζουν οι νικητές. Οι άλλοι, οι πολλοί, τους αφομοιώνουν και υποτάσσονται στην λογική τους. Υπάρχουν τέλος και κάποιοι λίγοι, ανυπότακτοι, που δημιουργούν τους δικούς τους δείκτες, σύμφωνα με το δικό τους σύστημα αξιών. Είναι οι ανατροπείς της καθεστηκυίας τάξης. Αυτοί που φέρνουν με τον αγώνα τους, ένα διαφορετικό μέλλον.
Τα κυρίαρχα πολιτικά συστήματα του πλανήτη, ακολουθώντας το κοινό Καπιταλιστικό και Μαρξιστικό δόγμα, επιδιώκουν δύο τινά. Την κατάλυση των συνόρων και την διαμόρφωση ενός κοινού μέλλοντος, που θα στηρίζεται στην θεωρία ότι «η οικονομία είναι η βάση και η πολιτική το εποικοδόμημα».
Γι’ αυτό και, Καπιταλισμός και Κομμουνισμός, με τα σύγχρονα προσωπεία τους (Παγκοσμιοποίηση και Αριστερισμός), έχουν αναδείξει την Οικονομία ως πρωτεύουσα αξία και την Κοινωνία ως, το αναγκαίο πεδίο εφαρμογής που πρέπει να ακολουθεί. Το αξιακό σύστημα που θέτει ως πρωτεύουσες αξίες το Έθνος και τον σεβασμό της φύσης αντιμετωπίζεται ως απόβλητο και εχθρικό.


Οι δείκτες της οικονομίας (ανεργία, εμπορικό ισοζύγιο, έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών, τόκοι, επιτόκια, χρηματιστήριο, φορολογικά και ασφαλιστικά έσοδα,  κ.λ.π.) μας επιβλήθηκαν και αποτελούν το κυρίαρχο στοιχείο στην ζωή μας και στην διαμόρφωση της σκέψης μας.
Οι δείκτες της κοινωνίας (περιθωριοποιημένοι, άστεγοι, αγράμματοι, ημιμαθείς, αρνητές των υποχρεώσεων, θιασώτες του «μόνο δικαιώματα», τυραννία των μειοψηφιών, δομική διάσπαση της οικογένειας κ.λ.π.) προβάλλονται από το σύστημα επιλεκτικά και στο μέτρο που εξυπηρετούν την οικονομία.
Οι δείκτες που θα μας επέτρεπαν να καταγράψουμε, να συγκρίνουμε και να δούμε την πορεία του έθνους των Ελλήνων, δεν αναφέρονται καθόλου ή όταν αναφέρονται αυτό γίνεται με τρόπο απαξιωτικό, διαστροφικό και αρνητικό.
Η λεξιπενία, η αλλοίωση της γλώσσας μας και η αναίτια υιοθέτηση ξένων όρων, προβάλλονται ως προοδευτικότητα και αναγκαία εξέλιξη.
Η μείωση των γεννήσεων, η αύξηση του ρυθμού γήρανσης του πληθυσμού, η υποβάθμιση της ρωμαλεότητας του γένους, δεν αναφέρονται καθόλου. Αντιθέτως οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι τιμωρούνται με υποβάθμιση της ποιότητας ζωής της οικογένειάς τους και με φορολογικές επιβαρύνσεις.
Η αποδοχή της εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και η αλλοίωση της εθνολογικής μας σύστασης, επιβάλλονται δια νόμου και δια ροπάλου. Όποιοι αντιστέκονται γίνονται θύματα των αριστερών πραιτοριανών του συστήματος.
Η υιοθέτηση ξένων πολιτιστικών προτύπων, η εγκατάλειψη του ελληνικού τρόπου ζωής και η απομάκρυνση από το διαχρονικό αξιακό μας σύστημα καθιερώνεται μέσα από τα εκπαιδευτικά πρότυπα, τους προωθούμενους πνευματικούς ταγούς, τους ψηφιζόμενους νόμους και τα συστημικά ΜΜΕ. Όποιοι, ακόμη, επιμένουν να μιλούν για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και στηριγμένη στην διαφορετικότητα των Ελλήνων, γίνονται θύματα πολιτικού εκφοβισμού (και όχι μόνον).
Όλοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πνευματική ελίτ, μιλούν μόνον για τους οικονομικούς δείκτες. Κατά περίπτωση και εξ ανάγκης αν ακουμπήσουν και τους κοινωνικούς. Όσο για τους εθνικούς; Κανένας, πια δεν διακινδυνεύει να μιλήσει. Και όποιος τυχόν το κάνει «χάνεται από προσώπου γης και περνά στο περιθώριο ή στην γραφικότητα».
Αυτοί οι δείκτες, οι εθνικοί δείκτες είναι που ενοχλούν τα ξένα αφεντικά και τη συμμαχία των προθύμων που κυβερνούν. Αυτούς τους δείκτες προσπαθούν να εξαλείψουν. Τώρα. Λίγο πριν την ημέρα D για την Ευρώπη. Γι’ αυτό και η «κρίση υποταγής» δημιουργήθηκε και επιβλήθηκε στη χώρα μας.
Σε έναν πόλεμο που πέρναγε από τρείς γύρους.
Με πρώτο γύρο την κατάρρευση της Οικονομίας. Τον Γύρο Παπανδρέου.
Με δεύτερο γύρο, την αποσάθρωση της Κοινωνίας. Τον Γύρο Βενιζέλου -Σαμαρά.
Με τρίτο γύρο την κατάλυση της εθνικής ομοιογένειας, της γνώσης της ελληνικής ιδιαιτερότητας και της πίστης σε ένα μέλλον ανεξάρτητο και δημιουργικό.

Αυτός είναι ο 3ος Γύρος. Ο γύρος Τσίπρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ