Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΑΣΤΕσσερΑΣ Τρίπολης και άμυνα απούσα...

Εκτός τόπου και χρόνου ο Αστέρας, μετά από το πρώτο ικανοποιητικό 20λεπτό του αγώνα, ηττήθηκε από την ομάδα της Λεωφόρου με 0-4. Μέχρι το 20ο λεπτό οι παίκτες του Βεργέτη  πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο  και είχαν την κατοχή της μπάλας. Ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να βρει λύσεις στο εξαιρετικό πρεσάρισμα των Αρκάδων.
Οι Φερνάντες και Μπαράλες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 0-0. Ο πρώτος, πλάσαρε άψυχα από το ύψος της μικρής περιοχής ενώ ο δεύτερος, σε «πάρτο- βάλτο» κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πάνω στον… Στιλ.
 Η συνεργασία των Γκοϊάν-Αλόκο στο κέντρο της άμυνας των Αρκάδων, ήταν τραγική με αρκετά προβλήματα, μεγάλα κενά και τεράστια ευθύνη, στα γκολ του Καρέλη.


Η είσοδος του Γιαννιώτα στο ημίχρονο, «ζωντάνεψε» τους γηπεδούχους, δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις αλλά ο Στιλ φώναξε «παρών», όποτε χρειάστηκε.
Στο 26' το 0-1, σέντρα του Νίνη  βρήκει τον Σιλντενφελντ και με δεξί τεχνικό πλασέ, προ του Ιγκλέσιας, η μπάλα κατέληξε χαμηλά στη δεξιά γωνία, της αντίπαλης εστίας.
 Στο 45' το 0-2, κεφαλιά-πάσα του Κλωναρίδη προς τον Καρέλη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, απέφυγε  με άνεση τον Θεοδωρόπουλο και σε κενό τέρμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 55' το 0-3, ο Κλωναριδης, συρτή πάσα με το δεξί, έδωσε την ευκαιρία στο Καρέλη να σημειώσει και άλλο γκολ. Οι Αλόκο και Τοσκάνης είχαν παθητική παρουσία στη φάση, ενώ ο Θεοδωρόπουλος πρόλαβε την μπάλα, αφού είχε περάσει τη γραμμή τέρματος, στην αριστερή γωνία του.
Στο 82' το 0-4 σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, με τη διαφορά ότι στη θέση του Κλωναρίδη ήταν ο Μαυριας, αυτός έδωσε την τελική πάσα στον αμαρκάριστο Μπεργκ, που με αριστερό πλασέ «έκλεισε» το σκορ.
«Φτερά»  έκανε και το αήττητο του Αστέρα εντός έδρας, το οποίο κρατούσε από τα περσινά πλέι οφ, όταν και πάλι οι "πράσινοι" είχαν επικρατήσει με 3-1 στις 7 Μαΐου.
Διχασμό προκάλεσε και η ήττα στους οπαδούς του Αστέρα. Η μια πλευρά υπερασπίζεται την φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και η άλλη πλευρά είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη, για τις επιλογές του Βεργέτη, στο στήσιμο της ομάδας και τον τρόπο που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό. Υποτίμησε τον ΠΑΟ ή  υπερτίμησε τις δυνατότητες του Αστέρα;
Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Τσοκάνης, Αλόκο, Γκόιαν, Ιγκλέσιας, Φερνάντεζ (46' Γιαννιώτας), Μάσα (78' Μουνάφο), Μπαράλες, Ρόλε, Πάρα.
Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός, Κουτρουμπής (80' Μπεργκ), Ζέκα, Νίνης (73' Πράνιτς), Καρέλης, Κλωναρίδης (66' Μαυρίας).
Γκολ: 27' Σίλντενφελντ, 45'-56' Καρέλης, 82' Μπεργκ
Κίτρινες: 90' Γιαννιώτας/14' Μπούρμπος

Η συνέχεια Κυριακή, 24 Μαΐου, 2015 στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να «καίγεται» για νίκη, μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: