Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Γιώργος Γαβρήλος: Μια παρέμβαση που φέρνει την ύδρευση της Ασίνης, του Τολού, του Δρεπάνου και των Ιρίων κάποιους μήνες νωρίτερα

Γιώργος Γαβρήλος
Όταν ο σωστός άνθρωπος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, την στιγμή που πρέπει, τότε τα προβλήματα λύνονται χωρίς γραφειοκρατία και οι χρόνοι κατασκευής των έργων τρέχουν πιο γρήγορα, επ’ ωφελεία των πολιτών.
Παράδειγμα αυτής της λειτουργίας είναι η παρουσία του Γιώργου Γαβρήλου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως εκπροσώπου της Αργολίδας και το αποτέλεσμα της παρέμβασης που έκανε για να επιτευχθεί η επιτάχυνση υλοποίησης του έργου ύδρευσης των περιοχών Ασίνης, Τολού, Δρεπάνου και Ιρίων. 
Είναι ένα έργο που «καίει» τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες Τουρισμού και το οποίο ο Γιώργος Γαβρήλος αγωνίζεται να προωθηθεί από την εποχή του τέως Καποδιστριακού Δήμου Ασίνης, όταν και ήταν Δημοτικός Σύμβουλος.

Αξιοποιώντας την ευκαιρία της συζήτησης και έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών όρων του έργου από το Περιφερειακό Συμβούλιο του οποίου αποτελεί μέλος, παρενέβη και  απέσπασε την δέσμευση για προσπάθεια κατασκευής του έργου παράλληλα με τον δρόμο Λευκάκια Ασίνη πετυχαίνοντας έτσι την σύντμηση του αναγκαίου χρόνου και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Το έργο ύδρευσης των περιοχών Ασίνης, Τολού, Δρεπάνου, Κάντιας και Ιρίων, που επιδιώχθηκε επίμονα από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ναυπλιέων, θα κατασκευαστεί υπό την επίβλεψη της ΔΕΥΑ Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: