Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ο Βασίλης Νανόπουλος καταγγέλλει «Στην εποχή του ρεβανσισμού και των διώξεων των πολιτικών αντιπάλων οδηγεί ο κ. Πνευματικός και η παράταξη της πλειοψηφίας το Δήμο Κορινθίων»

Με δημόσια ανακοίνωσή της, η Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» καταγγέλλει τον Δήμαρχο Κορινθίων και την παράταξη της πλειοψηφίας ότι «οδηγεί τον δήμο στην εποχή του ρεβανσισμού και των διώξεων των πολιτικών αντιπάλων».


Αφορμή για την βαριά, αυτή, καταγγελία, έδωσε η άρνηση της παράταξης Πνευματικού να εγκρίνει την Περιβαλλοντική Μελέτη επιχείρησης Ιχθυοτροφείου, στο Σοφικό, ιδιοκτήτης της οποίας είναι εκλεγμένος υποψήφιος της μειοψηφίας.
Ο επικεφαλής της Μείζωνος μειοψηφίας, αποκαλύπτει ότι, «για ακριβώς όμοια περίπτωση, της επιχείρησης ιχθυοτροφεία Αυλάκι ΕΠΕ, η ίδια παράταξη του κ. Πνευματικού πέρυσι ψήφισε θετικά» και καταγγέλλει πως «προσπαθεί να κλείσει την επιχείρηση που λειτουργεί νόμιμα για 21  χρόνια  και ζήτησε ανανέωση της αδείας της και επέκταση 20% όπως προβλέπει η νομοθεσία».
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Στην εποχή του ρεβανσισμού και των διώξεων των πολιτικών αντιπάλων οδηγεί ο κ. Πνευματικός και η παράταξη της πλειοψηφίας το Δήμο Κορινθίων.
Με μια απίστευτη απόφαση και αρνητική γνωμοδότηση Περιβαλλοντικής Μελέτης  της επιχείρησης Ιχθυοτροφεία Σοφικού  του εκλεγμένου υποψήφιου της μειοψηφίας  στο Σοφικό,  προσπαθεί να κλείσει την επιχείρηση που λειτουργεί νόμιμα για 21  χρόνια  και ζήτησε ανανέωση της αδείας της και επέκταση 20% όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Για ακριβώς όμοια περίπτωση της επιχείρησης ιχθυοτροφεία Αυλάκι ΕΠΕ η ίδια παράταξη του κ. Πνευματικού πέρυσι ψήφισε θετικά  και σωστά έκανε τότε.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων -  είσαι ψηφοφόρος και πολιτικός φίλος έχεις τη στήριξη. «Είσαι πολιτικά αντίπαλος θα διωχθείς». Αν αυτό δεν είναι εκδικητική μανία, διχασμός, μίσος και εμπάθεια τότε τι είναι; Σε ότι μας άφορα δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι αδικίες, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μην αδικούνται από κατάχρηση εξουσίας συμπολίτες μας. Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για άλλους η πατρίδα μας κυβερνάται από νόμους  που κρατούν την κοινωνία ενωμένη αρμονικά. Δεν θα παρασυρθούμε όμως στην τακτική οφθαλμών αντί οφθαλμού γιατί δεν είμαστε ίδιοι με εκείνους που κατηγορούμε. Θα επαναφέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους συμβούλους προ των ευθυνών τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: