Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!! (7-6-2015)

γράφει ο Γιάννης Παμπόρης

Τους κάνουμε και αγάλματα
Όλα τα χρόνια μου πλήρωνα και πληρώνω φόρους. Μας λένε ότι οι φόροι πάνε για την Παιδεία, για την Άμυνα του κράτους, για την Ασφάλεια των πολιτών από τους εγκληματίες κλπ, κλπ.
Έχουμε τίποτε απ’ όλα αυτά που πληρώνω; Τίποτα!
Αν εγώ δεν δώσω στην εφορία, θα με πουν φοροφυγά και εγκληματία. Αυτούς όμως που καταχρέωσαν (και κάποιοι καταλήστεψαν) το κράτος, τους λένε απλά πολιτικούς. Και τα έπαιρναν και σπαταλούσαν, χωρίς να πληρώσουν ποτέ. Οικογένειες ολόκληρες που τις ταΐζουμε και τις πλουτίζουμε. Στο τέλος, όταν πεθάνουν, τους κηδεύουμε με δημόσια δαπάνη, δηλαδή με δικά μας λεφτά. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, ακούμε και ένα δεκάρικο επικήδειο ότι τάχατες πρόσφεραν πολλά στην Πατρίδα.


Αγράμματοι δημοσιογράφοι
Δεν φτάνει που όλα τα προγράμματα της Digea είναι γραμμένα στα Κινέζικα, τώρα έχουμε και δημοσιογράφους διορισμένους στην ΝΕΡΙΤ, να είναι αγράμματοι και να μην μπορούν μιλήσουν απλά ελληνικά. Άκουα λοιπόν να λέει η Δημοσιογράφος:  «Του πρωτογεννές πλεόνασμα» ενώ έπρεπε να πει «του πρωτογεννούς πλεονάσματος». Πληρώνουμε που πληρώνουμε τουλάχιστον ας ακούσουμε σωστά τα ελληνικά. Προσλαμβάνοντας δημοσιογράφους που έχουν βγάλει τουλάχιστον το Γυμνάσιο, έλεος πια!

Όλοι μας αγαπάνε!
Οι ΗΠΑ πιέζουν τους Ευρωπαίουςνα τα βρούμε.Οι Γερμανοί δεν θέλουν να βγούμε από την Ευρώπη. Η Ρωσσία αν συμβεί κανένα Γκρέξιτ είναι έτοιμη να μας στηρίξει. Η Κίνα και αυτή μας αγαπάει. Και επειδή μας αγαπάνε μας κρατάνε στην εντατική με μηχανική υποστήριξη. Έτσι, η Ελλάδα δεν πεθαίνει. Πεθαίνουν όμως οι Έλληνες (εκτός από τους πολιτικούς μας)

Τσίπρα πρόσεξε καλά!
Τσίπρα, αν αυξήσεις τον ΦΠΑ στο 23% ή κόψεις κι’ άλλο τις συντάξεις, τότε απλώς γίνεσαι κλώνος του Σαμαρά και μνημονιακός του κερατά.
Και μόνο ότι συζητάτε με την τρόϊκα το μνημόνιο, θα πει πως γίνατε και σεις μνημονιακοί. Τι έμεινε σε μας το Λαό; Το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυτή. Τα μόνα κόμματα που λένε, όπως και συ κάποτε, ότι θα σκίσουν κάθε συμφωνία σας.
Τσίπρα, τέρμα τα ανταποδοτικά οφέλη. Στείλε στα τσακίδια τους Ευρωπαίους και κοίτα τους Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: