Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ερμιόνη: Με πεντακόσιους αθλητές θα αρχίσουν αύριο τα "Διονύσια"



Με την συμμετοχή, άνω των πεντακοσίων αθλητών και διάσημων ελλήνων υπεραθλητών, θα διεξαχθούν το προσεχές διήμερο τα «Διονύσια 2015», στην Ερμιόνη.
Η πρωτοφανής σε αθλητικό άγος και συμμετοχές διοργάνωση, με την παρουσία μεγάλων ονομάτων των υπέρ-αποστάσεων, (Κουρκουρίκης, Κόντος κ.α.)πραγματοποιείται υπό τη αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης, τον τοπικό Εμπορικός Σύλλογο, την Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας, τον Ναυταθλητικό Όμιλος Ερμιόνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερμιόνης “ΒΙΤΟΡΙΖΑ”  και τον Σύλλογο  Δρομέων Ερμιονίδας (Summit Runners).   
Αγώνες δρόμου –Σάββατο 20/06/2015:
Αποστάσεις-Διαδρομές: - Αγώνας «Καταφύκι» 23 χλμ
-Αγώνας Δρόμου «Π. ΣΑΜΠΑΝΗΣ» 10 χλμ
-Αγώνας «Μπίστι» για παιδιά 1.000 μ.
1ος Κολυμβητικός αγώνας ανοικτής θαλάσσης την Κυριακή 21/06/2015 «Κάπαρη» απόστασης 2,5 χλμ.

Όπως δήλωσε στην «Ενημέρωση Πελοποννήσου» ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού του Δήμου Ερμιονίδας κ. Γιώργος Στεργίου :
 «Αυτή η σημαντική  για τον τόπο μας αθλητική διοργάνωση, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών αθλητών και υπεραθλητών, που θα έρθουν να αγωνιστούν στην Ερμιόνη, όπως ενδεικτικά μπορώ να σας αναφέρω, από πολλά μέρη της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη, την Ζάκυνθο,  την Πάρο, την Αθήνα, κ.α. Αναμένεται να λάβουν μέρος 250 αθλητές  στο τρέξιμο από διάφορα μέρη, πενήντα στην κολύμβηση και γύρω στους εξήντα στο κανό και την ιστιοπλοΐα… Προσθέστε και  τους εκατόν πενήντα ντόπιους αθλητές που οι περισσότεροι θα συμμετέχουν στο τρέξιμο…»

Ο Γιάννης Κόντος (αριστερά) με τον επιστήθιο φίλο του Γιάννη Κουρκουρίκη. Με την συμμετοχή τους στα «Διονύσια» της Ερμιόνης, αναμένεται να προσδώσουν υψηλό αγωνιστικό κύρος, στην εν λόγω διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: