Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΤΡΙΠΟΛΗ: Δημιουργική Απασχόληση παιδιών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού

Ο Δήμος Τρίπολης, για το έτος 2015 θα πραγματοποιήσει την λειτουργία θερινών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η ανάληψη πρωτοβουλίας από το Δήμο Τρίπολης για τη λειτουργία του ανωτέρω προγράμματος, έχει στόχο την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων, κατά προτεραιότητα των πολύτεκνων και των μονογονεϊκών οικογενειών και δευτερευόντως μητέρων που εργάζονται στις υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης ή άλλων δημοσίων φορέων και παράλληλα να προσφέρει εργασία σε άνεργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς, καθώς και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών τους.


Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2015 και θα διαρκέσει έως την 31η Αυγούστου 2015 και προβλέπεται η λειτουργία τεσσάρων (4) τμημάτων των 35 ατόμων. Θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Σαββάτου - Κυριακής και αργιών, από τις 07:00 έως τις 16:00, σε σχολικό κτήριο του Δήμου Τρίπολης.
Το ημερήσιο πρόγραμμα ενδεικτικά θα περιλαμβάνει δύο (2) ώρες εικαστικά, δύο (2) ώρες γυμναστική –χορός -παιχνίδι,  δύο (2) ώρες λογοτεχνία εκπαιδευτικές δράσεις,  δύο (2) ώρες θεατρικό παιχνίδι,
Η εγγραφή των ωφελουμένων θα γίνεται έπειτα από αίτηση συμμετοχής τους στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που θα υλοποιήσει ο Δήμος στην ιστοσελίδα του και στον τοπικό τύπο έως το τέλος του Ιούνιου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στο Δήμο Τρίπολης όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από έως 11-6-2015 στο δεύτερο όροφο στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: