Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Προτιμάμε Ελληνικά προϊόντα. Στηρίζουμε Ελληνικές επιχειρήσεις

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας, με ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους καταναλωτές να στηρίξουν τα ελληνικά και τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τις ελληνικές και τοπικές επιχειρήσεις.
Με βασική γραμμή ότι "η αλληλοϋποστήριξη θα συνεισφέρει στη πιο σύντομη ανάκαμψή μας και θα λειτουργήσει ως συνδετικός κρίκος για την ανάπτυξη της  ελληνική οικονομίας", η ΟΕΒΕ Αργολίδας τονίζει:
"Ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο που η ελληνική οικονομία χρειάζεται την υποστήριξη μας μπορούμε να την προσφέρουμε με τον πιο έμπρακτο τρόπο επιλέγοντας τα τοπικά καταστήματα και αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα".



Όπως αναφέρει "Όλοι καταναλώνουμε για την κάλυψη των βασικών μας αναγκών. Ένας εύκολος και άμεσος τρόπος να βοηθήσουμε την ελληνική οικονομία είναι η αγορά ελληνικών προϊόντων. Στηρίζοντας τοπικές και ελληνικές επιχειρήσεις και προϊόντα στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, στηρίζουμε τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και βελτιώνουμε την τοπική ανάπτυξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: