Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ: «Τα τιμημένα γηρατειά» για μια φορά ακόμα εξαπατήθηκαν

Σωκράτης Διδασκάλου
Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτικών Συν/χων 
Τέσσερις Υπουργοί και τρεις Βουλευτές έγιναν αποδέκτες της επιστολής του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου. Μια επιστολής που «στάζει πίκρα, ανημποριά και απογοήτευση». Μένει να δούμε αν κάποιος εκ των παραληπτών θα μπει στον κόπο να απαντήσει και βεβαίως, τι θα απαντήσει.
Η επιστολή του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σωκράτης Διδασκάλου, απευθύνθηκε στους:
1) Υπουργόν Οικονομικών
2) Υπουργόν Εργασίας
3) Αναπλ. Υπουργόν Κοινωνικής Αλλεγγύης
4) Υπουργόν Υγείας
5) Δημήτρη Κοδέλα, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
6) Γιάννη Ανδριανό, Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας
7) Γιώργο Γαλέο, Βουλευτή Χρυσής Αυγής
Διαβάστε τι γράφει:


«Κύριοι Υπουργοί,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας εκφράζει, ομόφωνα, την πικρία του και την απογοήτευση του μετά την διαπίστωση πως, για μια φορά ακόμα, οι συνταξιούχοι εξαπατήθηκαν.
Πού είναι άραγε εκείνα τα λόγια τα μεγάλα, οι υποσχέσεις και οι διαβεβαιώσεις πως δεν θα θιγούν πάλι οι συνταξιούχοι, τα μέχρι τώρα υποζύγια κάθε οικονομικής κρίσης;
Λόγια προεκλογικά, υποσχέσεις ανεκπλήρωτες δυστυχώς, γιατί βρήκατε και εσείς την εύκολη λύση στις οριζόντιες περικοπές των συνταξιούχων 2 και 6% που και αυτές οι κρατήσεις δεν είναι επί της σύνταξης που σήμερα παίρνουμε, αλλά επί των αποδοχών μας του 2009 που ήταν πολύ μεγαλύτερες. Άρα οι κρατήσεις δεν είναι 2 και 6% επί των αποδοχών μας αλλά αρκετά μεγαλύτερες. Αλλά μήπως σταματήσατε το ΕΝΦΙΑ ή την εισφορά αλληλεγγύης; Φόροι και πάλι φόροι. Αυξήσεις στα εισιτήρια, στα τρόφιμα και σε τόσα άλλα είδη που τελειωμό δεν έχουν.
Και αναρωτιόμαστε όλοι εμείς: Πότε επιτέλους θα πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες; Πότε θα συλληφθούν οι φοροφυγάδες; Πότε θα φορολογηθούν οι μεγαλόσχημοι καταθέτες του εξωτερικού και οι συμπεριλαμβανόμενοι στις πολυάριθμες λίστες μεγαλοκαταθετών;
Πιστέψαμε στις υποσχέσεις σας και νιώθουμε προδομένοι.
Αγαπάμε όμως την Ελλάδα και με καρτερικότητα θα υποστούμε και τούτες τις περικοπές αλλά μένουμε με την απογοήτευση και την πίκρα στα χείλη μας πως «τα τιμημένα γηρατειά» για μια φορά ακόμα εξαπατήθηκαν.

                   Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: