Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μαρούδας: Ένας αποτελεσματικός Αστυνομικός Διευθυντής

Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Οι Ρομά που έκαναν το πάρκο του ΟΣΕ, δίπλα στο Θεατράκι, θερινή τους κατοικία, έφεραν μαζί τους, σκουπίδια, αφόδευση, αναταραχή και ναρκωτικά. Ένας νέος καταυλισμός ετοιμαζόταν να δημιουργηθεί στο κέντρο του Ναυπλίου.
Ήταν αρκετή, όμως, μια επίσκεψη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου, Χρήστου Νταβάκου, στον Αστυνομικό Διευθυντής της Α.Δ. Αργολίδας, Γιώργο Μαρούδα, για να λυθεί αστραπιαία το πρόβλημα.  Ο Αστυνομικός Διευθυντής άκουσε με προσοχή, έδωσε τις εντολές, τις συνόδευσε με την επισήμανση «μηδενική ανοχή» και ω! του θαύματος, το Πάρκο του ΟΣΕ καθάρισε.
 
Η Ομάδα Δίας έδρασε αστραπιαία και επίμονα. Τώρα, τα παιδιά στην Παιδική Χαρά είναι ασφαλή, η Λαϊκή αγορά διεξάγεται με καλύτερες συνθήκες υγιεινής, το Θεατράκι που πρόσφατα είχε ανασκευασθεί αξιοποιείται σωστά και οι τουρίστες που περνούν μέσα από το πάρκο, χαίρονται τη βόλτα τους.

Το πρόβλημα όμως της παράνομης εγκατάστασης των Ρομά δεν λύθηκε. Απλώς, μεταφέρθηκε στην χερσαία ζώνη του λιμένος και έγινε πρόβλημα που πρέπει να επιλύσει η Λιμενική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: