Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Ημέρα Αλληλεγγύης και Προσφοράς για Δημότες του Ναυπλίου που μας χρειάζονται

500 Δημότες του Ναυπλίου, υποστηρίζονται ήδη από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου. Εθελοντές Ιατροί και ο Ιατρικός Σύλλογος στέκονται στο πλευρό του Δήμου και μαζί με υπαλλήλους του Δήμου – Νοσηλευτές, τους παρέχουν υπηρεσίες υγείας, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα καλύτερα της Ελλάδος.
Στην περίοδο που διανύουμε, με τα κοινωνικά προβλήματα να είναι οξυμένα, ο Δήμος Ναυπλιέων δεν μένει απλός θεατής. Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2015 (από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι) διοργανώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Ημέρα Αλληλεγγύης και Προσφοράς. Ουσιαστικά και πρακτικά, συγκεντρώνει Φάρμακα και υγειονομικό υλικό. 


Ραφαήλ Μπαρού:
Αντιδήμαρχος Δήμου Ναυπλιέων
Την ίδια μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό του Δήμου  θα ενημερώνει τους δημότες και για την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου.
«Η καθιέρωση της Ημέρας Αλληλεγγύης και Προσφοράς πέραν της ενίσχυσης των συνανθρώπων που χρειάζονται την προσφορά μας και της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στον Δήμο Ναυπλιέων, αποβλέπει και στο να αλλάξουμε την εικόνα του, συμπράττοντας με όλους τους πολίτες και τους φορείς», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ραφαήλ Μπαρού, καλώντας τους Ναυπλιώτες να ανταποκριθούν υπερβαίνοντες τις προσωπικές τους πιθανές δυσχέριες».
Η συγκέντρωση των φαρμάκων και του φαρμακευτικού υλικού θα γίνει στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά στο Δημαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: