Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τα δύο σημαντικότερα θέματα, εισηγείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Γιάννης Σαρρής

Γιάννης Σαρρής:
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Τα δύο σημαντικότερα θέματα, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, εισηγείται ο γνωστός Αρχιτέκτων και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής, από κοινού με τους αντιπεριφερειάρχες Περικλή Μαντά και Ντίνα Νικολάκου.
Και τα δύο θέματα (με αριθμός συζήτησης 4 και 5) αναφέρονται στην «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου». Επί των θεμάτων αυτών ζητείται η γνωμοδότηση των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να εγκριθεί η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ). Να σημειώσουμε ότι, η απουσία τέτοιων μελετών είναι ο συνηθέστερος λόγος κατάπτωσης υπουργικών αποφάσεων στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Τα προς συζήτηση θέματα είναι:


ΘΕΜΑ 4ο: Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου: «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου». (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Σαρρής.
ΘΕΜΑ 5ο:  Γνωμοδότηση επί του Β1 σταδίου της μελέτης: «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου». (εξ αναβολής)

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Περικλής Μαντάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: