Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Παύλος Δαγρές: «Περί Αδικαιολογήτων καθυστερήσεων ποινικών υποθέσεων

   Μήπως κάποιοι αξιωματούχοι παρεμβαίνουν στο έργο της ανεξάρτητης …. ….. Δικαιοσύνης;
   Γιατί κακουργηματικά αδικήματα επωνύμων παρέμειναν για χρόνια στα συρτάρια ακόμα δε και στα συρτάρια των Δικαστηρίων Ναυπλίου.
Λειτουργεί πράγματι στη χώρα μας ανεξάρτητα η Δικαιοσύνη;
   Είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσουν πολλοί. Ακόμα δε και ο άριστος Δικαστής κ. ΠΕΠΟΝΗΣ.
   Τι συμβαίνει με τη λίστα Λαγκάρτ;   Τη λίστα Νικολούδη και τόσες άλλες λίστες;
   Κατηγορίες κατά Δικαστών και Εισαγγελέων για την εκτεταμένη διαφθορά στην Ελλάδα αποδίδει και ο αξιότιμος τέως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Κόκκινος  ο οποίος επανειλημμένα με άρθρα του στις εφημερίδες ΕΣΤΙΑ και ΧΡΟΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ γράφει:


   «Βασικό ρόλο στην άνοδο της ποιότητος και του ήθους της Ελληνικής Κοινωνίας έχουν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς. Αν οι τελευταίοι εφήρμοζαν αυτεπαγγέλτως τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, το Σύνταγμα και τους Ποινικούς Νόμους όπως έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Άρα έχουν μεγίστη ευθύνη για την πτώση και το κατάντημα της Ελληνικής Κοινωνίας, την εγκληματικότητα και τη διαφθορά».
   Εμείς πιστεύουμε πως η πλειονότητα των Ελλήνων Δικαστών είναι άριστοι. Οι λίγοι όμως είτε από ατολμία είτε σκοπίμως με κάποιες τους ενέργειες κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού ως προς την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Δικαιοσύνης για όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Κιν. 6943570958 

Δεν υπάρχουν σχόλια: