Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΔΑΓΡΕΣ: Θάνατος στους προδότες

Πρώτοι στη διαπλοκή κάποιοι εθνοσωτήρες …. Υπουργοί που, εκτός των άλλων παρανομιών, ξέχασαν να δηλώσουν στην Εφορία εκατομμύρια ευρώ αλλά και μετοχές, την ίδια στιγμή που ψηφίζουν νόμους να στείλουν φυλακή όσους δεν πληρώνουν τα αντισυνταγματικά χαράτσια όπως ΕΝΦΙΑ κλπ.
Αντισυνταγματικά διότι, σύμφωνα με τα άρθρα 4 και 5 του Συντάγματος, οι πολίτες συνεισφέρουν ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!! στα Δημόσια βάρη ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητές τους.
Πως είναι δυνατόν να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, δηλαδή φόρο ακίνητης περιουσίας, οι άνεργοι, οι ημιαπασχολούμενοι, τα φτωχά στρώματα και να φοροδιαφεύγουν κάποια ΡΕΜΑΛΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.


Ρετσινόλαδο και πάγο που σας χρειάζεται προδότες πριν ένας νέος ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ σας κρεμάσει στο Γουδί…

Τρία τρισεκατομμύρια ευρώ έχασαν οι Έλληνες τα χρόνια των μνημονίων αφού η ακίνητη περιουσία τους υποτιμήθηκε  κατά 50% και πλέον, εξ αιτίας κάποιων απατεώνων πολιτικών τους οποίους βλακωδώς ο Ελληνικός λαός ψηφίζει για σωτήρες.
Σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ παίρνουν ξένοι και ντόπιοι ΠΕΙΡΑΤΕΣ τις περιουσίες των Ελλήνων που απέκτησαν με ιδρώτα και αίμα και τις ξεπουλάνε για να ζήσουν.
Δοσίλογους και μαυραγορίτες, έχουν τα κόμματα εξουσίας. Να γιατί οι λίστες ΛΑΓΚΑΡΤ και ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ βαίνουν προς παραγραφή αφού στις λίστες αυτές εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι. Μάλιστα νομίμως θα παραγραφούν, όπως με φωτογραφική διάταξη του άρθρου 51 του Ν.3943/2011 για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής κάλυψαν αναδρομικώς τις φορολογικές και δικαστικές εκκρεμότητες των ΜΚΟ (μη κερδοσκοπικές οργανώσεις) που είχαν πολιτικές δραστηριότητες.

Ξυπνάτε Έλληνες και απεγκλωβιστείτε από τα εθνοκτόνα κόμματα εξουσίας. Διότι τα κόμματα αυτά ευθύνονται για τη νέα Εθνική  συμφορά.
Στις Εθνικές τραγωδίες δεν υπάρχουν κομματικοί χρωματισμοί.
Όλοι μαζί οι Έλληνες ενωμένοι να απαιτήσουν όπως το 1922 οι προδότες να βρεθούν και να εκτελεστούν στο Γουδί.
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Κιν. 6943570958

Δεν υπάρχουν σχόλια: