Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μαραθώνιος Εκδηλώσεων στο Ναύπλιον

Με ένα εντυπωσιακό μπαράζ εκδηλώσεων διεθνούς εμβελείας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, κτίζει την εικόνα της πόλης του Ναυπλίου «με χρώματα Πολιτισμού και Αθλητισμού». Ένα πλήθος εκδηλώσεων που προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες συμβάλλοντας στην ενίσχυση της χειμαζόμενης τοπικής οικονομίας, είναι το χαρακτηριστικό των δύο τελευταίων μηνών του 2015.
Το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ARTIVA(13 έως 22 Νοεμβρίου), που επί δύο εβδομάδες γέμισε την πόλη του Ναυπλίου με μουσικά ακούσματα και φωνητικά σύνολα από όλη την Ελλάδα καθώς και χώρες του εξωτερικού, έδωσε το έναυσμα.
Το 9ο PALAMIDIO CHAMPIONSHIP, πολεμικών τεχνών, με εκατοντάδες συμμετεχόντων αθλητών, ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου.
Ο Παλαμήδιος άθλος, που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 3.000 δρομείς, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στις 22 Νοεμβρίου, ενταγμένος στις εκδηλώσεις για την άλωση του Παλαμηδιού και την απελευθέρωση του Ναυπλίου.


Συγχρόνως όμως, η Δημοτική αρχή, ετοιμάζει τις εκδηλώσεις των εορτών και ταυτόχρονα, οργάνωσε το επιτυχημένο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Άθλος λοιπόν. Παλαμήδιος και Δημοτικός, συγχρόνως, που όμως, δημιουργεί αυξημένες προσδοκίες για το καυτό οικονομικά και εθνικά 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: