Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ: Ξύπνα Λαέ!!!! (18-1-2016)

Ποιος αγαπάει τον πόλεμο;
Καμάρι η ΕΡΤ, πρωί- πρωί την παραμονή της πρωτοχρονιάς, παρουσιάζει ένα Σύριο μετανάστη να δηλώνει, ότι «δεν ήθελε να πάει στο Στρατό δεν ήθελε τον πόλεμο, γι’ αυτό διάλεξε την Ελλάδα».
Η δημοσιογράφος, λιγουρεμένη  τον κοίταζε στα ματάκια, με ευαισθησία. Αλλά δεν ήξερε να του πει ότι «Στην Ελλάδα, για να μείνει ελεύθερο το κράτος σκοτώθηκαν οι μισοί  Έλληνες στην κατοχή και οι άλλοι μισοί στον ανταρτοπόλεμο, για να ζήσουν οι υπόλοιποι».
Όλοι οι δειλοί απάτριδες, απανταχού στον κόσμο την ίδια δικαιολογία. Ποιος τους είπε ότι αυτοί που πολεμούν θέλουν τον πόλεμο; Απλώς υπάρχουν αυτοί που πολεμούν για την οικογένεια τους, την πίστη τους , την πατρίδα τους  για να μην βιαστεί η μάνα τους, η αδελφή τους, η κόρης τους, η γυναίκα τους.


Ένα βρακί μας έμεινε
Είπε ο Νάσσος Αθανασίου: «Τα ταμεία πρέπει να αποκτήσουν πόρους γιατί αυτή τη στιγμή είναι άδεια». Γιατί κ. Αθανασίου είναι άδεια; Γιατί δε λέτε ποιος τα άρπαξε; Κανένας; Κι αν τα ταμεία αποκτήσουν πόρους είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα αρπάξουν κι αυτά; Δεν σας πιστεύουμε με τίποτα! Ότι πήρατε- πήρατε, δεν έχει άλλα! Πως λέγαμε παλιά, «ένα βρακί μας έμεινε κι αυτό είναι μπαλωμένο, πείτε πότε το  θέλετε να τόχουμε χεσμένο»!

Οι κομισάριοι έγιναν οικονομισάριοι
Τελικά όλοι οι κομισάριοι του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν οικονομισάριοι. Η ζωή του Λαουτζίκου, η ζωή των λαϊκών στρωμάτων, η ζωή της λαϊκής μάζας, όπως μας αποκαλούν όλοι οι οικονομημένοι εκατομμυριούχοι πολιτικοί μας, άλλαξε; Σιγά μη στάξει η ουρά της μαζεράτι τους. Εμείς απλώς γυρίζουμε στα γαϊδούρια. Μεγάλο πράγμα ο κρατικός κορβανάς. Όλοι να δίνουν και οι οικονομισάριοι μόνον να παίρνουν.

Χάπι- έντ
Είχα γράψει το 2008 ότι οι πολιτικοί μας, θα έβγαζαν το χάπι της ευθανασίας για τους συνταξιούχους. Τελικά βρήκαν τρόπο πώς να μας αποτελειώσουν χωρίς χάπι! Όσοι είναι πάνω από 70 χρονών  μπορούν να μην βγάλουν κάρτα αλλά να πληρώνουν με λεφτά. Έφεραν κάθε καρυδιάς καρύδι από Αφρική και Ασία, οι οποίοι σιγά-σιγά θα μας σκοτώσουν όλους τους γέρους, αφού θα ξέρουν ότι είναι οι μόνοι που θα έχουν λεφτά! Όσοι είναι απομακρυσμένοι σε χωριά και πόλεις θα φύγουν γρήγορα. Γι’ αυτό προτρέπω όλους τους γέρους να βγάλουν κάρτα και να μην έχουν τα λεφτά επάνω τους. Θα το πάρουν είδηση οι φονιάδες, ληστές και θα τους αφήσουν ήσυχους, μέχρι η κυβέρνηση να ψάξει να βρει άλλον τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: