Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τζάμπα μάγκες: Η ΠΟΕ ΟΤΑ προχωρά σε 4ωρη κατάληψη Δημαρχείων κ.λπ.

Γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν θα συμμετείχε σε 24ωρη απεργία (άλλοι διαφωνώντας και άλλοι σκεπτόμενοι το μεροκάματο που θα τους λείψει), η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ προχωρά σε 4ωρη στάση εργασίας και κατάληψη όλων των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων (γκαράζ, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί κλπ). Έτσι, οι εργαζόμενοι θα εμφανισθούν να συμμετέχουν και κυρίως δεν θα έχουν καμία μισθολογική απώλεια.
Η έλλειψη ευρηματικότητας και η αδυναμία των συνδικαλιστικών ηγεσιών να βρουν νέες, επώδυνες για την κυβέρνηση, μορφές αγώνα, οδηγούν σε άσκοπες απώλειες εργατοωρών και παραγωγικότητας με τελικό αποδέκτη της όποιας ζημιά, τον Δημότη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, «Σε τετράωρη κατάληψη όλων των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων (γκαράζ, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί κλπ) προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.
Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν στους ανωτέρω χώρους συγκεντρώσεις και γενικές συνελεύσεις για την ενημέρωση των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα».
Η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει στη 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: