Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πως θα μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες. Σεμινάρειο στο Ναύπλιον με ελεύθερη είσοδο

Οι συνθήκες δυσκολεύουν όλο και περισσότερο για τους μικρομεσαίους Εμπόρους, Επαγγελματίες και Βιοτέχνες. Η οικονομική κρίση και η αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού και του νομικού πλαισίου, δημιουργούν συνεχώς εμπόδια, το ξεπέρασμα των οποίων φαντάζει αδύνατον. Είναι έτσι όμως; Για την ακρίβεια ... είναι μόνον έτσι;
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι επιχειρηματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι  οι   διοργανώνουν  Σεμινάριο Διάλεξη με θέμα: "Στρατηγική επιβίωσης και ανάπτυξης κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες".


Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενους και στελέχη και έχει ως κύριο στόχο να μεταφέρει απλά και δοκιμασμένα εργαλεία του μάνατζμεντ που θα βοηθήσουν να  μετατραπούν  τα εμπόδια σε ευκαιρίες  και τρόπους για τον  χειρισμό  των οικονομικών αδιεξόδων.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο "Αμαλία" στο Ναύπλιον και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η προσέλευση επιθυμητή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: