Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Δημήτρης Ραψωματιώτης: «Μας πολεμάνε αλλά…»

Με δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του Ομίλου Εταιρειών Π. και Δ. Ραψωματιώτη αναφέρθηκε σε «Οργανωμένο και σε βάθος πόλεμος, που υφίσταται το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κορινθίας».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ
«Είναι αλήθεια, ότι «στην αναμπουμπούλα» κάποιοι χαίρονται όπως λέει και μια παροιμία.
Πολλά τα σενάρια : «Μας αγόρασε η ΤΕΡΝΑ», «θα μας αγοράσουν οι Δήμοι», «θα φέρουμε όλα τα σκουπίδια της Πελοποννήσου στο Μπολάτι».
Ξαφνικά, τα χωράφια μας έγιναν «ρέματα», και κάποιοι, όλως τυχαίως, τώρα διαπίστωσαν ότι ασχολούμαστε με σκουπίδια !!!!!
Κανείς όμως δε βλέπει τους 47 εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας, τις 40-50.000 € που κάθε μήνα πληρώνουμε στο κράτος, σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, εφορία κλπ, το 1,5 εκ. € το χρόνο που έρχεται στην τοπική οικονομία και μάλιστα από αξιοποίηση υλικών που σε αντίθετη περίπτωση θα γέμιζαν περισσότερο «τα πραγματικά» ρέματα.


Εμείς όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή, προχωράμε με δύναμη και με πείσμα.
Καλούμε τους φίλους να είναι δίπλα μας, να μας πουν, αν κάπου βλέπουν ότι πρέπει να προσέξουμε ή να προσπαθήσουμε περισσότερο.
Απευθυνόμενοι στους «φίλους» που θεωρούν ότι είναι τέλειοι, καθόλα νόμιμοι και γνώστες των πάντων, να ελέγξουν και τις αδειοδοτήσεις μας και τη δουλειά μας, ώστε να μας κάνουν ακόμα καλύτερους, με τις παρατηρήσεις τους.
Όλους αυτούς που δε βλέπουν το δάσος, ούτε καν το δέντρο, αλλά ίσως κάποια κλαδιά ή φύλλα, και έχουν να κάνουν καταγγελίες, να κοιτάξουν παντού γύρω τους την απόλυτη γύμνια, την απόλυτη παρανομία και ανευθυνότητα, και στη συνέχεια να έρθουν στους φιλόξενους χώρους μας να τους ενημερώσουμε.

Για το μόνο που θα πρέπει να είναι σίγουροι είναι ότι δε θα μας αναγκάσουν να λειτουργήσουμε «κάτω από το τραπέζι», όπως δεν το έχουμε κάνει τόσα χρόνια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: