Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: «Ψάχνουν στην Νικολούλη για την γιορτή της ελιάς…»

Τάσος Λάμπρου
Όλοι οι δημότες γνωρίζουν, ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης διαφώνησαν κατά την περσινή  χρονιά, για την μεταφορά της καθιερωμένης γιορτής της ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι, να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2015 (Απρίλιος του 2015) και όχι το Φθινόπωρο του 2014 (Νοέμβριος του 2014). Κατά την φετινή παραγωγική χρονιά 2015-2016 η γιορτή μέχρι στιγμής χάθηκε από την πολλή «εξωστρέφεια», επιχείρημα της δημοτικής αρχής, την χάσαμε, αναζητείται.
Αναμένουμε από το γραφείο του Δημάρχου ή από τον πρόεδρο της ΔΚ Κρανιδίου, να μας πουν  την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ή θα την αναζητήσουμε στις μικρές αγγελίες, μπορούμε να πάμε και στην Α. Νικολούλη.


Αναζητείται η γιορτή που χάθηκε λόγω εξωστρέφειας. Πάντως εμείς ζητούμε επίσημα να πραγματοποιηθεί η γιορτή για πάρα πολλούς οικονομικούς, κοινωνικούς, παραγωγικούς και τοπικούς  λόγους, καθώς να επανέλθει στην κανονικής της ημερομηνία, χρόνος πραγματοποίησης της κατά την έναρξη της παραγωγικής περιόδου αρχές Νοεμβρίου, και με σωστό προγραμματισμό και παρεμβάσεις θα πετύχουμε τους πολλαπλούς  στόχους μας και θα αναδείξουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτει η Ερμιονίδα, το πολύτιμο αγαθό του λαδιού.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια: