Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ακέφαλος ο Πανναυπλιακός. Υπό παραίτηση η Διοίκηση μετά και την άκαρπη 2η Γενική Συνέλευση. Αναζητούνται πρωτοβουλίες

Γιάννης Σοροβίγγας
Η προσπάθεια της Διοίκησης του Πανναυπλιακού να συσπειρώσει παλαιούς και νέους φίλους και φιλάθλους της Ομάδας του Ναυπλίου δεν είχε αποτέλεσμα. Λίγο η οικονομική ένδεια, λίγο η έλλειψη φανταχτερών επιτυχιών, λίγο η ύπαρξη συμπαγούς αντιπολιτευτικής ομάδος που προσφέρεται μόνον για καθ’ ολοκληρία ανάληψη της διοίκησης της ομάδας, οδήγησαν στην έλλειψη απαρτίας και της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης.
Η Διοίκηση της ομάδος, μετά από τις εξελίξεις αυτές, με δημόσια ανακοίνωσή της «θέτει την παραίτησή της στη διάθεση των φιλάθλων» και συγχρόνως διατυπώνει «διακριτικά» την αμφιβολία της για την ουσιαστική επιθυμία κάποιων στο να αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας του Ναυπλίου.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Δυστυχώς και η δεύτερη προσπάθεια της Διοίκησης να συσπειρώσει τους φίλους και φιλάθλους της Ομάδας του Ναυπλίου απέτυχε. Δεν εμφανίσθηκε κανείς από τους φίλους και ενδιαφερόμενους και στη δεύτερη Γενική Συνέλευση του Πανναυπλιακού, παρ’ ότι δημοσιοποιήσαμε και αναδείξαμε την αναγκαιότητα της συμμετοχής και στήριξης, την οποία χρειάζεται το ιστορικό σωματείο από όλους μας. Η ομάδα για να συνεχίσει χρειάζεται πρώτα από όλα οικονομική στήριξη, συμμετοχή ενεργών μελών και την παρουσία όλων μας δίπλα της. Η καλόβουλη ή κακόβουλη κριτική εξ αποστάσεως και το ενδιαφέρον με ημερομηνία λήξεως δεν δημιουργούν ελπιδοφόρο περιβάλλον για την ομάδα της πόλης μας. Αναλάβαμε την ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες -μετά από πτώση κατηγορίας- παλέψαμε μόνοι μας να την οργανώσουμε και καταφέραμε να συμμετέχουμε αξιοπρεπώς στα δύο τελευταία πρωταθλήματα της Α1. Είχαμε εκτός της αντικειμενικά δύσκολης οικονομικής κατάστασης όλων μας, είχαμε να παλέψουμε και με την τεράστια πίεση των φιλάθλων οι οποίοι διψούσαν για πρωταθλητισμό. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και σχεδιάσαμε βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων μας με σύνεση και ρεαλισμό. Έγιναν λανθασμένες κινήσεις και λάθος εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να μην επιτύχουμε το στόχο μας, την άνοδο. Αναλαμβάνω προσωπικά σαν Πρόεδρος του Πανναυπλιακού το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τα λάθη και την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου. Τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη της Διοίκησης λειτουργήσαμε ανιδιοτελώς και προσφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, υπερασπιζόμενοι την τεράστια ιστορία του Πανναυπλιακού. Ως εκ τούτου, βάσει της εξέλιξης των Γενικών συνελεύσεων (μη απαρτία) και στο ενδεχόμενο να στεκόμαστε εμπόδιο σε διάδοχες καταστάσεις, σύσσωμη η Διοίκηση θέτει την παραίτησή της στη διάθεση των φιλάθλων. Ευχόμαστε και ελπίζουμε άμεσα, για το καλό της ομάδας να υπάρξει έμπρακτο ενδιαφέρον και διάδοχη κατάσταση.
Εκ μέρους της Διοίκησης
Ο Πρόεδρος

Γιάννης Σοροβίγγας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: