Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Θριάμβευσαν οι «Πουθενάδες» στο 2ο Τουρνουά Βeach Soccer-


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (24 Ιουλίου), το 2ο Τουρνουά beach soccer, στις αθλητικές εγκαταστήσεις του Δήμου Ερμιονίδας στη θέση «Κάπαρη» Ερμιόνης.
Συνολικά συμμετείχαν 10 ομάδες από όλη την περιοχή».
Κυρίαρχα στοιχεία στους παραθαλάσσιους αγώνες, ήταν η δύναμη και η θέληση για διάκριση από όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και η επίδειξη υψηλής τεχνικής πάνω στην άμμο.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά beach soccer, κατέκτησαν οι «Πουθενάδες» που έκαναν την έκπληξη στην εν λόγω διοργάνωση, αφού κέρδισαν στο τελικό την ομάδα –φαβορί του Casa Dei


Τα «παιχνίδια στην άμμο» συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα με το 3ο Τουρνουά beach tennis και ολοκληρώνονται με το  9ο Τουρνουά beach volley «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ»  3 – 7 Αυγούστου.  
Το έπαθλο για την νικήτρια αντρική ομάδα στην ανωτέρω διοργάνωση είναι ένα τριήμερο ταξίδι στην Σκιάθο, ενώ για την αντίστοιχη γυναικεία ένα τριήμερο στις γειτονικές Σπέτσες.

(Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο τελευταίο τουρνουά προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη το βράδυ 2 Αυγούστου στο τηλέφωνο:  6947848610.)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: