Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

Με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, συνεδριάζει σήμερα, 13η Ιουλίου 2016 (έναρξη 19:30), το Δημοτικό Συμβούλιο Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.
Στην συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα εξής θέματα:

1. Χορήγηση ή μη άδειας και παράτασης ωραρίου, λειτουργίας μουσικών οργάνων τριετούς διάρκειας, στον κ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ  ΑΝΔΡΕΑ», για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος 2, στο Λουτράκι.

2. Χορήγηση ή μη άδειας και παράτασης ωραρίου, λειτουργίας μουσικών οργάνων ετήσιας διάρκειας, στην κα « ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ» εντός του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ, το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 67Β στο Λουτράκι.

3. Λήψη απόφασης περί της εξακολούθησης ή μη των κατά νόμο προϋποθέσεων αναφορικά με την χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος -ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ, του κ. ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το οποίο λειτουργεί επί της οδού  Ελ. Βενιζέλου 51, στο Λουτράκι.

4. Λήψη απόφασης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια της υλοποίησης  της υπ΄ αριθμ.157/2016 απόφασης του Δ.Σ. περί μετεγκατάστασης του πρακτορείου του ΚΤΕΛ εκτός της Κεντρικής περιοχής του Λουτρακίου.
Η συνεδρίαση είναι δημόσια και οι Πολίτες μπορούν να ζητούν και να λαμβάνουν τον λόγο, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να εκφράσουν απόψεις, αντιρρήσεις και να καταθέσουν πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: