Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Λάσπη στον ανεμιστήρα από Τατούλη κατά Δημάρχων

Δεν είναι μόνο το είδος των καταγγελιών που αναφέρονται σε Δημάρχους σπόνσορες εταιρειών και υπουργό προστάτη οικονομικών συμφερόντων, είναι και το ποιός τα είπε, πότε τα είπε και με τι τρόπο τα είπε. Είναι καταγγελίες που δεν μπορεί να περάσουν «στο βρόντο».
Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης δεν είναι χθεσινός. Είναι έμπειρος πολιτικός, που πέρασε από αξιώματα και κόμματα, που διαχειρίστηκε χρήμα και εξουσία και που δεν δίστασε να κονταροχτυπηθεί με συμφέροντα. Τα λόγια του επομένως, πρέπει να μετρήσουν και οι αρμόδιοι παράγοντες της διοίκησης και της πολιτείας να πράξουν τα δέοντα.
Το γεγονός ότι επέλεξε να δώσει Συνέντευξη Τύπου για να πει τα όσα είπε, μόνο με ένα τρόπο μπορεί να ερμηνευτεί. Επιθυμεί την μέγιστη δημοσιότητα των καταγγελιών του προκειμένου…..


Η επώνυμη αναφορά στον υπουργό κ. Τσιρώνη για «απαράδεκτο προστατευτισμό που επιδεικνύει σε συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα», κατ’ αντίθεση προς την αποφυγή αναφοράς ονομάτων, των Δημάρχων εκείνων που κατηγορεί ότι «λειτούργησαν ως σπόνσορες συγκεκριμένων εργολαβικών και εταιρικών συμφερόντων», δημιουργεί σκέψεις ως προς το κίνητρο και τον επιδιωκόμενο σκοπό του.
Κανένας σκεπτόμενος άνθρωπος δεν πρέπει να αποδέχεται αυτές τις τακτικές. Τις χαρακτηρίζω ευθέως ως «λάσπη στον ανεμιστήρα» και θα εμείνω στον χαρακτηρισμό αυτό, με ότι και αν σημαίνει για το ηθικό κύρος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, μέχρις ότου, ο ίδιος γνωστοποιήσει τα ονόματα των καταγγελλόμενων Δημάρχων ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα αντίκρουσης και αποκατάστασής τους.
Γιατί, ο ψίθυρος ξεκίνησε ήδη και κάποιοι Δήμαρχοι μπήκαν στο κάδρο των λασπολόγων.

Π.Ι.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: