Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΣΟΡΟΒΙΓΚΑΣ: «Καλή Δύναμη και επιτυχίες στον Πανναυπλιακό μας». Κανούσης, Κακαναράκης και Κοκορομύτης στη νέα διοίκηση, με Πρόεδρο τον Γιώργο Ψυχογιό

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στις 13 Ιουλίου, η προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ορισθεί μεταξύ της απελθούσας Διοίκησης του Πανναυπλιακού και της ομάδας επιχειρηματιών του Ναυπλίου που αποσκοπούσε στην εξεύρεση λύσης για τα Διοικητικά του Συλλόγου. 
 Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Πανναυπλιακού, Γιάννης Σοροβίγκας καθώς και ο Τεχνικός Διευθυντής και ο Γραμματέας, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους, να αναλάβουν την ομάδα, επιχειρηματίες λεπτομερώς για την κατάσταση του Συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Τελικώς αποφασίστηκε ομόφωνα, από τους παρόντες, η σκυτάλη της Διοίκησης να δοθεί στην Νέα Διοίκηση η οποία θα απαρτίζεται από τους εξής επιχειρηματίες:


Αλφαβητικά: 
1. Βλαχόπουλος Αλέξανδρος 
2. Ζαχαράκης Δημήτριος 
3. Κακαναράκης Κωνσταντίνος 
4. Κανούσης Δημήτριος 
5. Κοκορομύτης Γεώργιος 
6. Παυγιαλά Φωτεινή 
7. Παπαμιχαλόπουλος Χρήστος 
8. Τσαγκάνης Σταύρος 
9. Ψυχογιός Γεώργιος 

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της νέας διοίκησης «θα υπάρξουν και άλλοι επιχειρηματίες που θα πλαισιώσουν το δημιουργούμενο σχήμα και θα αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προσπάθεια αναβάθμισης του Πανναυπλιακού.  

Ο απερχόμενος Πρόεδρος, Γιάννης Σοροβίγκας με δηλώσεις του, που ανάρτησε στο Face Book, ευχήθηκε προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλης της απελθούσας Διοίκησης «Καλή Δύναμη και επιτυχίες στον Πανναυπλιακό μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: