Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Το “σεργιάνι” του Ι.Φ.Σ.Α στο Φαράγγι της Κουμαριάς

Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Άργους εντυπωσιάζει με τις συνεχείς εξορμήσεις που οργανώνει. Πλήθος κόσμου συμμετέχει και οι εμπειρίες που κερδίζει κάποιος είναι μοναδικές. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, οργάνωσε περίπατο στο μονοπάτι της Λυκώνης πίσω από το κάστρο Λάρισα, Άργους. 
Μετά την επιτυχημένη βόλτα που πραγματοποιήθηκε εκεί ο σύλλογος οργάνωσε το επόμενο βήμα που ήταν ένα “σεργιάνι” στο Φαράγγι της Κουμαριάς.


Η ημερήσια πορεία στην Κρύα Βρύση Αργολίδας είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2016 και περισσότεροι από 250 περιπατητές, ορειβάτες, και ποδηλάτες έλαβαν μέρος.
 Στον περίπατο συμμετείχαν η Φυσιολατρική Ορειβατική Ομάδα Αργολίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελληνικού «Πυραμίδα», 
ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλαρίου «Ζωοδόχος Πηγή», ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Αργολίδος,  ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη», το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος», οι σύλλογοι παραδοσιακών χορών «Λύκειο των Ελληνίδων», «Ελληνική Παράδοση», «Χορόσημο» και «Εργαστήρι Ελληνικού Χορού», οι Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας και ο Α.Ο. Μέρμπακα.


Εκτός από τους περιπατητές πολλοί ήταν και αυτοί που προσέφεραν στην διοργάνωση βοηθώντας, φτιάχνοντας σπιτικές μαρμελάδες και εδέσματα, σερβίροντας και συνέφεραν στην καλή έκβαση του περιπάτου.
Αεικίνητος ο σύλλογος οργανώνει συνέλευση για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ώστε να οργανωθεί η επόμενη εξόρμηση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 18:00μμ., στο ιδιωτικό δημοτικό σχολείο Μαλτέζου στο Άργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: