Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΓΟΣ: Προκλητική στάση του εκπροσώπου της Δημοτικής κομμουνιστικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Άργους - Μυκηνών», στο Δημοτικό Συμβούλιο


Η προκλητική στάση του εκπροσώπου της Δημοτικής κομμουνιστικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Άργους - Μυκηνών», κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε σαν συνέπεια την δημιουργία έντασης, με την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων να δυσανασχετεί (παθητικά και ενεργητικά) κατά της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του κ. Θεοδοσίου.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος, πριν ακόμη ξεκινήσει η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας διάταξης, και παρά το γεγονός ότι του αφαιρέθηκε ο λόγος από το Προεδρείο, επιδίωξε πεισματικά και «προσπαθούσε να περάσει το δικό του», παρά τις συνεχείς επισημάνσεις του Προεδρείου ότι «του έχει αφαιρεθεί ο λόγος».


Είναι χαρακτηριστική η έκφρασή του «Την ανακοίνωση εγώ θα την κάνω κ. Πρόεδρε», την οποία επανέλαβε πολλές φορές, υποστηριζόμενος από ομάδα πολιτών που είχε έρθει μαζί του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η αποφασιστικότητα του Προεδρείου και η παρέμβαση πολλών Δημοτικών Συμβούλων που αντέδρασαν έντονα, επέβαλαν ώστε, τελικώς ο κ. Θεοδοσίου να σιωπήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει στα θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: