Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η συμμετοχή της “ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ”στο Φεστιβάλ Χορωδιών Πεντέλης και τo Πρόγραμμα των εμφανίσεων της

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Χορωδιών Πεντέλης. Η εκδήλωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, σε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Πεντέλης και του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων. 
Η Χορωδία «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» πήρε μέρος στην διοργάνωση με μαέστρο τον κ. Γιάννη Κόντη, την κ. Αναστασίας Σταματοπούλου στο πιάνο, τον κ. Άρη Μιχαλόπουλου στο μπουζούκι και τον κ. Παναγιώτη Ρέντα στο τουμπερλέκι. Σολίστ ήταν οι κ. Ειρήνη Σαντορινιού και κ. Χαρά Νίκα.

Πρόγραμμα χορωδίας του Συλλόγου:
Την Παρασκευή στις 9 Δεκεμβρίου στην Πλατεία του Αγ. Πέτρου η παιδική-Νεανική Χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ, θα συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η παιδική-Νεανική Χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ, θα συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος ΔΑΝΑΟΣ.
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η Χορωδία του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, θα ψάλλει χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου.
Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου η Χορωδία του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, θα λάβει μέρος σε Χορωδιακό Φεστιβάλ της Τρίπολης.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η Χορωδία του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, θα τραγουδήσει στο Άστρος σε φεστιβάλ που οργανώνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: