Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Το «Peloponnesus Tennis Masters 2016» προχωρά στην δεύτερη φάση των ημιτελικών

Με την δεύτερη φάση των ημιτελικών, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου, συνεχίζεται το «Peloponnesus Tennis Masters 2016» για άνδρες και γυναίκες που διοργανώνει το Athlisis Tennis Club στις εγκαταστάσεις του.
Στη διοργάνωση της πρώτης φάσης, που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Καλαμάτας, Τρίπολης και Σπάρτης
Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι το τελευταίο τουρνουά μιας σειράς αγώνων συλλογής πόντων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την επίδοση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών, που συμμετέχουν σε τουλάχιστον δύο από τα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος. Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη και το τελικό Νο 1.


Η σειρά των τουρνουά που καταλήγει στο «Peloponnesus Tennis Masters» (με την σημερινή σειρά πραγματοποίησης τους) αποτελείται από:
1) Παπαφλέσσεια Tennis Open (ΟΑ Καλαμάτας),
2) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και
3) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (ΑΕΚ Τρίπολης).
Οι αγώνες αφορούν άνδρες και γυναίκες δύο ηλικιακών κατηγοριών και πιο συγκεκριμένα άνδρες-γυναίκες 14-34 ετών και 35+.
Στη διοργάνωση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Καλαμάτας, Τρίπολης και Σπάρτης. Το Athlisis Tennis Club είχε εκπροσώπηση τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, αφού συμμετείχε με 2 αθλητές στην κατηγορία 35+, μία αθλήτρια στην κατηγορία 14-34 και 3 αθλήτριες στην κατηγορία 35+.

Στην δεύτερη φάση των ημιτελικών, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου, συνεχίζουν 2 αθλήτριες του Athlisis, στην κατηγορία 35+, η  Αντωνάκου Δήμητρα και η Αγγελέσκου Σιμόνα. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, στην πρώτη φάση, στις αθλήτριες Λάμπρου Ειρήνη, Καζά Σταυρούλα και στους αθλητές Τσιτσιγιάννη Απόστολο και Ασημάκο Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: