Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση προς τιμήν της 3ης Εθνοσυνέλευσης με πρωτοβουλία Λάμπρου

Τιμητική «ανοικτή» εκδήλωση, θα διοργανώσει στις 28 Ιανουαρίου, η Δημοτική Παράταξη του Τάσου Λάμπρου, με πρωτοβουλία του ιδίου του αρχηγού της. Το πρωτοποριακό αυτό πολιτισμικό γεγονός, που αν μη τι άλλο, αποτελεί το έναυσμα για την  περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών πολιτικών κινήσεων, θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου δημοτικού σχολείου Κρανιδίου, απευθυνόμενο σε όλους τους δημότες ανεξαιρέτως, ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός, πως στην  επικείμενη διεξαγωγή του, θα συμβάλει και ο Δήμος Ερμιονίδας.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή του επικεφαλής της διοργανώτριας ΠΡΟΣΥΕΡ  κ. Τάσου Λάμπρου, με αποδέκτη τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, στην  οποία του γνωστοποιείται, η επικείμενη τέλεση της ως άνωθεν εκδήλωσης…

«Κύριε Δήμαρχε,
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ΟΥ Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου θα διοργανώσουμε μια ανοικτή εκδήλωση ιστορικού ενδιαφέροντος
με θέμα «Τα γεγονότα από τις πηγές της επαναστατικής περιόδου του 1821 στον τόπο μας και σε συνδυασμό με τις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον δήμο μας για της Γ΄ Εθνοσυνέλευση του 1827 στην Ερμιόνη.»
Θα παρακαλούσαμε να μας ορίσετε έναν εισηγητή από την οργανωτική επιτροπή που θα παρουσιάσει τόσο, το ιστορικό των πρωτοβουλιών από τους φορείς την ΔΚ Ερμιόνης και τον Δήμο μας γι’ αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία, όσο και τις σημαντικές ιστορικές πτυχές της Γ’ Εθνοσυνέλευσης του 1827 στην Ερμιονίδα.
Η εκδήλωση μας, η πρωτοβουλία μας αυτή απευθύνεται σε όλους τους Δημότες, τους φορείς του Δήμου και ιδιαίτερα στα μέλη της δημοτικής παράταξης στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης – εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.
 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας στο αίτημα μας».


Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: