Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Οι Πολύτεκνοι στο στόχαστρο

Με υποκρισία, η ελλαδική πολιτεία, γιόρτασε στις 15 Μαΐου την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, γνωρίζοντας ότι προετοιμάζεται για την επιβολή νέων σκληρών μέτρων που θα θίγουν τον πυρήνα της Ελληνικής Κοινωνίας, την ίδια την Ελληνική Οικογένεια και ιδιαιτέρως την Πολύτεκνη Ελληνική Οικογένεια.
Έκαναν, οι 153 που ψήφισαν και οι υπόλοιποι που δεν αντέδρασαν αποτελεσματικά, πως δεν γνωρίζουν ότι «την τελευταία 5ετία πέθαναν 113.305 Έλληνες περισσότεροι από όσους γεννήθηκαν» (στις γεννήσεις συμπεριλαμβάνουν πλέον και τα παιδιά των παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών. Από το 2011 έως το 2016, πέθαναν 694.002 ενώ γεννήθηκαν 580.697 (Έλληνες και αλλοδαποί).


Στην σελίδες 20 και 21 της έντυπης έκδοσης της «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» μπορείτε να διαβάσετε τον Φορολογικό Αρμαγεδώνα και τον Θεσμικό Γολγοθά που επιβάλλουν οι μνημονιακές κυβερνήσεις στις πολύτεκνες οικογένειες με περικοπές, νέους φόρους και κατάργηση θεσμικών λειτουργιών, πάντοτε με πρόσχημα ή με πραγματικό λόγο τις απαιτήσεις των ξένων «εταίρων» και την ανάγκη «μεταρρυθμίσεων».

Η Υπογεννητικότητα, το Δημογραφικό, η Αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης, όλα όσα οδηγούν στον αφανισμό του γένους, προφανώς και δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους κυβερνώντες. Γι’ αυτό και το μένος τους κατά των πολυτέκνων οικογενειών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: