Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Φώτης Δαμούλος: «Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Μακρή στον κοινό αγώνα…»

Διευρύνονται οι δυνάμεις συνεργασίας (ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών) της παράταξης του νυν προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Φώτη Δαμούλου, που εφεξής θα συμπορεύεται στον κοινό αγώνα με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΜΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΟΕΒΕ Αργολίδας, κ. Παναγιώτη Μακρή.
 
 
 Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώθηκε η ανωτέρω προεκλογική συνεργασία, που ενδέχεται να οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στην επικείμενη αναμέτρηση, για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
«Μετά  από  συνάντηση  που  είχε  ο κ. Δαμούλος  Φώτης, Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Αργολίδας και επικεφαλής  της  Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ, με τον  επικεφαλή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ κ. Παναγιώτη  Μακρή, Πρόεδρο ΟΕΒΕ  Αργολίδας και την ταύτιση  απόψεων  στα πολύ σοβαρά  θέματα  των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων, ανακοινώνεται  η συνεργασία της  Ανεξάρτητης Κίνησης Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων  με τον συνδυασμό  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στις επιμελητηριακές  εκλογές,  που  θα  διεξαχθούν στις 9 & 10 Δεκεμβρίου  2017.
Ο κ. Δαμούλος  σε δηλώσεις τόνισε  την αναγκαιότητα συστράτευσης όλων των δυνάμεων  για  την επίλυση των  προβλημάτων  των  ΜμΕ. «Στην  παρούσα  φάση  δεν  περισσεύει  κανείς. Καλωσορίζουμε  λοιπόν  τον κ. Μακρή στον  κοινό αγώνα  για το συμφέρον  των   επιχειρήσεων του τόπου μας, αλλά και του επιμελητηριακού  θεσμού».
Ο κ. Μακρής τόνισε ότι τα προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι τεράστια. «Μόνο ενωμένοι, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και μικροπολιτικά παιχνίδια, μπορούμε ενωτικά να διεκδικήσουμε την λύση τους. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δαμούλος Φώτης έχει προσπαθήσει σε αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 6 χρόνια. Με την βοήθεια  την δική μας πιστεύουμε ότι θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: