Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Δημοσίευμα της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου» στην Huffington Post



Η  σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία της «Ενημέρωσης  Πελοποννήσου»,  με την αποκλειστικότητα της συνέντευξης  με τον κ. Μπάρρυ Γκόλνστεϊν-  Διευθυντή  του  “Εuropa Clipper”- ενός από τα μεγαλύτερα διαστημικά προγράμματα της  JPL-NASA  για τον 21ο αιώνα,  δεν πέρασε απαρατήρητη.
Το email του εκδότη Κώστα Πρώιμου, δέχτηκε δεκάδες συγχαρητήριες επιστολές, από κορυφαίους  Ακαδημαϊκούς και Πανεπιστημιακούς,  αρκεί να αναφέρουμε τον  Δρ. Μανώλη Γεωργούλη (συνεργασίες του οποίου θα δημοσιεύει τακτικά η εφημερίδα μας)  διεθνώς διακεκριμένο Καθηγητή- ερευνητή αστρονομίας και εφαρμοσμένων μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας και  Καθηγητή Aστροφυσικής -Aστρονομίας και Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Απόστολο Μαστιχιάδη, τον Καθηγητή-ερευνητή στον  τομέα  Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Mηχανικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Δάγκλη, τον έγκριτο δημοσιογράφο στην εφημερίδα ΒΗΜΑ-Science  κ. Θεόδωρο  Λαϊνά, καθώς και αρκετά μέλη από τοπικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους αστρονομίας ανά το Πανελλήνιο.
Η συγκεκριμένη συνέντευξη, που ευγενώς παραχώρησε ο κ. Γκόλνστεϊν, στον εκδότη της «Ενημερωσης Πελοποννήσου» Κώστα Πρώιμο,  δεν άφησε ασυγκίνητη  και μια από τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές εφημερίδες της Αμερικής, την ΗUFFINGTON POST,  η οποία αναδημοσίευσε την επιτυχία της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου», στην ελληνική της έκδοση. 

 Επίσης, πέραν των πολλών ειδικών σάιτ,  την συνέντευξη με τον εκπρόσωπο της  JPL-NASA, δηλαδή έναν εκ των κορυφαίων στελεχών της εταιρείας, της οποίας τα  λογότυπα ταξιδεύουν στα βάθη του ηλιακού μας συστήματος μέσα από  «πρότζεκτς» πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημοσίευσε και ο  μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος των Βαλκανίων, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και την ιστοσελίδα planitario.gr, ενώ εκδίδει πολλά ειδικά περιοδικά αστρονομικού ενδιαφέροντος.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: